lauantai 4. marraskuuta 2017

Pikaiset ja helpot Halloween koristeet

Meillä ei sen enempää tänä vuonna ole vietetty Halloweenia, mutta muutama itse tehty koriste meiltäkin löytyy. Osa on tehty kerhoissa ja osa kotona. Yhteistyössä siis äiti ja poika 3v.


Kaikista helpoin ja nopein on keksimäni kummitus, johon tarvitset vain valkoisen kahvin suodatinpussin ja mustan tussin. Taittele vain pussin reunat ja piirrä haluamasilaiset kasvot. Kummitus on valmis alle minuutissa. Kummituksen alle voi laittaa vaikka led-tuikun niin kummitus näkyy mukavasti myös pimeässä.


Kädenjäljistä on myös aina helppo ja nopea tehdä erilaisia hauskoja kortteja/tauluja. Tällä kertaa kädenjäljistä muovautui kummitus.


Lisäksi meiltä löytyy kummitus joka on tikun päässä (voi laittaa vaikka kukkaruukkuun). Tämäkin on yksinkertainen valmistaa. Valkoisesta ohuehkosta paperista pyöritetään ympyrä ja toinen samanlainen paperi laitetaan sen päälle ja kiristetään narulla kaulasta.


Lisäksi meillä on kartongista leikattu kurpitsan muotoinen kuva, johon on leikattu naama. Sen taakse on liimattu ohutta mustaa paperia, joka kuultaa läpi valoa.


Hämähäkkikin löytyy. Ensin leikataan mustasta kartongista ympyrä. Se taitetaan keskeltä kahtia. Jalat liimataan väliin ja sitten piirretään kasvot.

Mukavaa Pyhäinpäivää kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!