perjantai 12. tammikuuta 2018

Juhlia ja yökyläilyä
Loppiasiviikonloppuna olimme perjantaina mieheni kanssa upeilla juhlilla Tammisaaressa. Sain luvan lähteä töistä hieman aikaisemmin, jotta ehdin kampaajalle. Samalla leikkautin vähän hiuksiani lyhyemmiksi (huonot latvat pois. Ei siis sen enempää tällä kertaa).

Poika ja mieheni menivät jo edellisenä päivänä Tammisaareen. Sain siis viettää torstain ihan omissa oloissani. Tosin se meni nopeasti, kun töiden jälkeen kävin kotona kääntymässä, olin jumpalla ja saunoin siellä hyvin. Kotona olo meni illalla siihen, että valmistauduin seuraavan päivän hienoihin tanssiaisiin. No ehdin hieman maata sohvalla ja nauttia lasillisen viiniä.

Perjantaina mieheni vei pojan jo päivällä siskoni luokse hoitoon. Poika pääsi ensimmäistä kertaa yökylään kaverille (serkkupojan luokse). Anoppilassa hän on kerran aiemmin ollutkin yötä. Siitä oli jo lähemmäs vuosi aikaa.

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun mä olin näin pitkään erossa pojastani. Kahteen yöhön en ollut hänen kanssaan. Kaikki oli kuitenkin onneksi mennyt oikein hyvin ja hänellä oli ollut tosi kivaa.

Siskoni oli järjestänyt elokuvaillan pojille. Heiltä oli kysytty mitä kaikkea elokuvissa pitää olla. He olivat sanoneet liput ja popcornia. He olivat saaneet itse askarrella liput, jotka siskoni sitten hattu päässä leimasi. Popcornia saivat herkutellakseen. Olohuoneen seinällä oli valkoiset kankaat tuomassa leffasalifiilistä.

Meidän pieni junafani oli innoissaan, kun katsoivat Chuggingtonia. Tosin meillä se on ChuggingTÅG. Sitä sarjaa on kotonakin useamman kerran katsottua. Häneen ei siis mennyt täysin läpi tuo elokuva-titteli. Hän oli muutamaan otteeseen maininnut, että tama ei ole elokuva. Hauskaa kuitenkin oli ollut.
Ei tullut otettua yhtään kuvaa ennen juhlia, kun oli freshinä. Tässä aamuyön pikkutunneilta muutama kuva.

Meidän juhlat menivät myös oikein hyvin. Ruoka oli todella hyvää, hienot puitteet, hyvää seuraa, livemusiikkia. Juhlissa olisi voinut olla aamuun asti. Tiesin kuitenkin, että sitten olisi niin väsynyt ja poikakin pitäisi hakea takaisin hoidosta jossain vaiheessa.


Tilasimme taksin takaisin päin neljän maissa aamuyötä. Kumman hyvin olinkin jaksanut valvoa.

Nukuin noin 4,5 tuntia. Lyhyt aika, mutta nukuin niin sikeästi, että olin heti aamusta pirteä ja reipas. En olekaan noin sikeästi tainnut kolmeen vuoteen nukkua. Sain koko sängyn yöksi itselleni, luksusta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!