lauantai 25. elokuuta 2018

Syksyn tuntua


Ensi kertaa tuli syksyinen fiilis tällä viikolla. Meillä ei ole koululaisia ja pojan dagiskin alkaa vasta ensi kuussa, joten sen kannalta meillä ei vielä ole ollut syksyn tuntua. Ilma on kuitenkin muuttunut kuuman ja kuivan kesän jälkeen.

Täällä Pietarsaaressa on ollut aika kivat ilmat viime päiviin asti. Kesällä koin parisen pientä vesisadetta ja nekin olivat illalla jotain kuuroja. Tällä viikolla satoi parina päivänä jo heti aamusta ja oli jotenkin mukava fiilis katsella parvekkeelta sadetta. Myös jotain pientä syysflunssaa on, sillä olo on nuhainen. Selvä syksyn merkki siis!


Syksyn tuntua ovat tuoneet syksyiset kukkaset, kuten auringonkukkaset. Me ollaan oltu ihailemassa kukkasia meidän kolme vuotiaan kanssa Aspegrenin puutarhalla (jossa kuvatkin on otettu) ja Koulupuistossa.

Omenapuut notkuvat omenista ja muutkin hedelmäpuut ovat komeina.


Vaikka kesä onkin ihanaa aikaa, niin kyllä syksyssäkin on oma taikansa. Nyt odotan innolla, että pääsee kävelemään syksyiseen metsään (ehkä sienestämäänkin) ja kuvailemaan syksyn väriloistoa.

Myös jonkinlainen "paluu arkeen" tuo sen syksyisen fiiliksen. Miehellä jatkuu vielä vähän aikaa työt täällä Pietarsaaressa, mutta mä ja poika ajateltiin palata Turkuun meidän "oikeaan" kotiin lähipäivinä.

Mikä teille tuo sen syksyisen fiiliksen?


1 kommentti:

  1. Meillä syksyn tuntua tuo lasten koulun alkaminen. Mutta odotan kyllä itse jo ruskaa ja ehjä vähän haravointiakin!! Niin ja hämärtyvät illat on myös ihania♡♡

    Mukavaa viikonloppua♡

    VastaaPoista

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!