sunnuntai 16. syyskuuta 2018

Vanhempien viikonloppu

Viime viikonloppuna saimme mieheni kanssa rentoutua oikein kunnolla. Meillä oli kahdenkeskistä laatuaikaa. Tämä olikin ensimmäinen kerta neljään vuoteen, kun oltiin viikonloppu ihan vain kaksistaan ilman poikaa. Tämä oli vähän meidän hääpäivän viettoa hieman jälkikäteen.

Fammo tuli jo torstaina meille, jotta pääsimme kumpikin osallistumaan pojan dagiksen vanhempainiltaan. Olikin ensimmäinen kerta, kun itse pääsin osallistumaan. Perjantaina poika ja Fammo lähtivät junalla viikonlopuksi Tammisaareen. Poika oli innoissaan yökyläilystä ja siitä, että pääsi välillä matkustamaan junalla.

Miehen kanssa kävimme ensin Stockmannin Herkussa (tulen varmasti näin sanomaan vielä kauan. Sehän taitaa nykyään olla S-ryhmän putiikki) ostamassa pientä purtavaa hotellihuoneeseen. Pidämme juustoista ja ostimme erilaisia herkkujuustoja.


Kirjauduimme puolilta päivin sisään Naantalin Kylpylään ja saimmekin jo huoneen vaikka olimme pari tuntia etuajassa (kerrankin siis me olemme jossain etuajassa). Veimme tavarat huoneeseen ja lähdimme vielä Naantalin keskustaan kävelemään ja lounaalle.

Kylpylässä olimme paljon kylpyläosastolla uimassa ja rentoutumassa. Mulla oli perjantaina kasvohoito ja se oli myös mukavan rentouttavaa. Meillä oli ChromeCast mukana, joten katsoimme sen kautta huoneessa elokuvaa ja herkuttelimme.

Siskoni perheineen sattui myös olemaan samaisessa kylpylässä tuona viikonloppuna. Tietysti tapasimme välillä heitäkin. Oli ihan sattumaa, että osui samalle viikonlopulle.


Lauantaiksi olimme varanneet ravintola Rosterista pöydän. Emme vielä olleet ehtineet käydä siellä syömässä. Ravintola sijaitsee aivan Turun Tuomiokirkon vieressä Maaherran makasiinissa. Mieheni sai Rosteriin lahjakortin entisestä työpaikastaan, mutta meillä ei ole ollut sopivaa aikaa käydä siellä. Nyt kun lapsikin oli hoidossa niin saimme nauttia viiden lajin maistelumenuun (Kape Fix) ja lisäksi otimme vielä viinipaketit ja lopuksi lattet.

Ruoka oli hyvää ja kauniisti laitettu. Pienenä lisäbonuksena oli valkoviini, joka oli Baskimaasta, San Sebastianista. Se on meille tärkeä paikka, sillä olemme siellä vähän aikaa asuneet. Yli 2,5 tuntia meni nopeasti nauttien Rosterin tarjonnasta. Lähtiessämme oli jo melko pimeää. Oli kuitenkin lämmin ilta ja pärjäsi hyvin lyhyellä hameella.


Sunnuntaina aamupäivästä poika saapui Fammon kanssa junalla. Hänellä oli mennyt kaikki hyvin. Sanoi minulle, että oli ollut ikävä. No niin oli minullakin! Toisaalta on kiva viettää omaa aikaa, mutta silti on pieni rakas poikani mielessä ja haluaisi häntä halata.

Ihanaa, kun Fammo voisi hoitaa häntä ja mahdollisti tämän kivan viikonlopun meille. Olihan kylpyläkäynti viime jouluna saatu lahjakortti. Emme vain olleet ehtineet sitäkään aikaisemmin käyttää.

Siskoni perheineen tuli vielä meille kyläilemään. Serkkupojat saivat leikkiä yhdessä.

Meillä oli tosi kiva viikonloppu. Siitä sai taas voimia pitkäksi aikaa. Välillä tekee kyllä hyvää päästä vähän tuulettumaan aikuisten kesken vaikka se oma lapsi kovin rakas onkin. Varmasti hänellekin laatuaikaa isovanhempien seurassa. Muistan itse omasta lapsuudestani, että oli se aika jännää päästä johonkin yökylään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!