tiistai 1. tammikuuta 2019

Uuden vuoden vastaanotto


Niin on taas vuosi vierähtänyt ja seuraava on alkanut. Meidän uuden vuoden juhlinta sujui rauhallisesti perheen ja ystävien seurassa. Uutena vuotena ollaan yleensä kotona kaupungissa. Turun kaupunki on järjestänyt klo 18 aina lasten ilotulituksen Kupittaalla. Tänäkin vuonna oltiin myös siellä katsomassa ja sitä ennen liikuntahallissa lapset saivat hyppiä ja pomppia kunnolla. Mukava, kun kaupunki järjestää tällaista ohjelmaa.

Ilotulituksen jälkeen ajelimme kotiin ja vieraat olivatkin juuri saapuneet pihaan. Täydellinen ajoitus. 
Nälkähän sitä oli jo vähän ehtinyt valtavaan mahaani tulla, mutta ensin piti perinteiset kuohuvat juoda ja toivottaa vieraat tervetulleiksi. Ilta sujui mukavasti jutellen niitä näitä, hyvin syöden ja juoden sekä välillä leikkien. 


Lapsen ollessa nukkumassa pelasimme Aliasta. Tälläkin kertaa naisten joukkue voitti, mutta pojat ovat kyllä kirineet viime vuosista. Oli tiukka peli, mutta ainakin saimme taas nauraa kunnolla ja sain samalla muutaman vatsalihaksen varmasti tehtyä. Parhautta ovat ne, kun ei oikeasti tiedä mitä pitäisi selittää. Ja kaikkien muiden mielestä sana pitäisi tietää. Puhumattakaan siitä, kun oikeasti luulee tietävänsä sanan ja kovin selittää, mutta menee päin mäntyä. Jokin samankaltainen sana. Se annettakoon anteeksi, kun suomi ei ole äidinkieli isännällä. Ja tulee niitä mokia muillekin. Nehän tekee tuosta pelistä vain kahta hauskemman.

Puolilta öin suuntasimme parvekkeelle ja nostimme kuohuviinimaljat uudelle vuodelle. Tänä vuonna oli hieman sumea taivas, kun tihkutti räntävettä.  Ilotulitteet kaupungilta eivät näkyneet niin hyvin, mutta olihan meillä ne hulppeat tähtisadetikut viime vuodelta. Käytiin ne illalla yhdessä ulkona polttamassa. Niissä oli varsinkin lapselle paljon hupia.

Kaikkea hyvää sinulle uuteen vuoteen 2019!
Tuokoon se mukanaan kaikkea ihanaa ja vieköön menneen vuoden taakat mennessään!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!