sunnuntai 21. heinäkuuta 2019

Kesäkuulumisia


Blogissa on ollut pientä kesätaukoa, sillä olen nauttinut perheen kanssa kesästä ja matkailusta. Kuvaamista rakastavana kännykkäkin välillä täyttyi, sillä kuvia on tullut napsittua monesta eri paikasta. Täytyy sanoa, että kesä on ihanaa aikaa niin täällä Suomessa, kotona nauttien ja kaupungilla ollen täällä Turussa.

On myös ollut kiva vähän reissata autoillen perheen kanssa. Kesäaikaan on kiva ajelle Baltiassa (ja toki muuallakin Euroopassa, missä talvella olisi lunta tai viileää). Me tutustuttiin Baltiaan ja hieman Puolankin puolella käytiin. Instagramstooreissa on saanut seurata meidän matkaa ja muutenkin kesäpuuhia tarkemmin. Siellä olen nyt ollut paljon aktiivisempi. Sinne on jotenkin helpompi ja nopeampi laittaa kuulumisia.

Yksi Baltian roadtripin kohteistamme oli Jelgava.

Baltia on meille ennestäänkin melko tuttu, sillä Viron puolella ollaan oltu useita kertoja. Ollaan tehty myös parina kesänä aiemmin vastaava autokierros Baltiassa. Nyt Latvia ja Liettuakin on melko hyvin kierretty. Tällä kertaa käytiin vähän pienemmissä paikoissa, jotka ei ehkä ole niitä turistin ensimmäisiä vaihtoehtoja Baltiassa kierrellessä. 

Yritän jossain vaiheessa kirjoitella tänne blogiin myös matkastamme Baltiassa. Sitä en tiedä minä vuonna juttu tulee ulos, sillä viime kertainenkin Perhe matkustaa Baltiassa -sarja on paria viimeistä kaupunkia vaille. Matkallamme meillä oli oikein mukavaa ja ilmatkin olivat aika kivat. Välillä sateli, mutta kävi tuuri, sillä oltiin aina jossain ravintolassa tai hotellilla, kun kuuro yllätti. Vaikka ei se kesäsade pahaa tekisi vaikka niskaankin ropisisi.

Baltian matkallamme oli myös pari meille ennestään tuttua paikkaa. Yläkuvassa Sigulda ja alla Tartto.

Me ollaan myös mökkeilty, oltu Tammisaaressa ja ihan vaan nautittu Turun kesän tarjonnasta ja maakuntamatkailtu. Laivalla ollaan oltu saaristolaisristeilyllä ja koluttu varsinkin lähialueemme museoita pojan kanssa. Hän on koko kesän kotona kanssani.

Baltian reissun jälkeen ehdittiin olla yksi yö kotona omissa rakkaissa sängyissämme ja sitten mentiin viikonlopuksi mökille. Isäntä lähti sunnuntai-illlalla kotiin, sillä työt odottivat loman jälkeen. Me jäätiin pojan kanssa anoppilaan Tammisaareen, jossa oltiin torstai-iltaan asti. Ehdittiin olla pari yötä kotona ja sitten suunnattiin siskon mökille päiväkäynnille ja sieltä mentiin taas suoraan Tammisaareen. Tänään tultiin juuri vähän aikaa sitten takaisin kotiin.

Mitä teidän kesään on kuulunut?

Tammisaari.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!