lauantai 16. marraskuuta 2019

Joulutunnelmaa Herkku ja Lahja MurenassaSain kutsun bloggaajailtaan Salossa sijaitsevaan Herkku ja Lahja Murenaan. Sieltä löytyy nimensä mukaisesti kaikenlaisia herkkuja ruokapöytään ja kivoja tuotteita vaikka lahjaksi.

Saimme heti aluksi maistella heidän omaa glögiään, joka oli oikein hyvää. Kuulimme hieman yrityksestä ja sen tuotteista. Firma tuo itse tuotteita mm. Italiasta, josta tulee ihania laadukkaita tuotteita kuten pastoja ja pestoa.

Tuo pesto kestää muuten varmaan vuoden avattunakin hyvänä, kun on niin laadukasta. Se on kuulemma Vappu Pimiän lemppareita. Itse en ole vielä ehtinyt tuota tuotetta maistaa, mutta ostamani kivetön lakkahillo kului parissa päivässä juustojen päällä. Niin herkullista.


Myymälässä oli kyllä todella ihanasti joulu esillä. Myymälä muutti jokin aika sitten Salon torin viereltä nykyisiin, suurempiin tiloihin entisen Euromarketin paikalle. Pihalla on siis hyvin parkkipaikkoja.

Myymälän eteen on valmistettu koristeeksi oikein isot lahjapaketit. En tiedä onko Suomen suurin, mutta ainakin suuri paketti.


Heillä on myös myynnissä erilaisia koristeita juhliin ja juhlapyhiin. Nyt kauppa on laitettu upean jouluiseksi. Herkkujen lisäksi ostin mukaani pari pientä jouluista koristetta. Pidän siitä, että monet tuotteet ovat puuta, metallia tai paperia. Ekologista puolta on siis myös ajaltetu. Kaupasta löytyykin suuri määrä erilaisia lasten leluja puisina. Varsinkin keittiöleluja.

Pimeällä puolella on laajavalikoima erilaisia erikoisoluita eri puolilta Suomea. Suosittuja ovat myös erilaiset puhdistustuotteet kuten pesuetikat.Myymälästä voi ostaa erilaisia ihania suklaita. Meillä olikin kiva glögi ja suklaamaistiaiset. Pääsimme testaamaan erilaisia suklaita ja glögejä. Myymälästä pystyy ostamaan käsintehtyjä suklaita yksittäin.

Suussa sulava tryffelisuklaa (appelsiinin makuinen) voitti makutestin suklaista. Glögeistä parhaaksi valitsimme viikuna ja konjakki glögin. Kummatkin olivat myös omia suosikkejani. Herkku ja Lahja Murenan oma glögi on myös erittäin hyvää. Ne olivat voittajaglögin kanssa ylivoimaiset lempparini. Vaikka olisin kuvitellut pitäväni enemmän perinteisemmästä punaisesta glögistä.


Joitain Herkku ja Lahja Murenan tuotteista löytyy muidenkin kauppojen hyllyiltä. Kannattaa kuitenkin poiketa myymälää ihailemassa jos Salossa päin liikut. Monet tuotteet löytyvät myös heidän nettikaupasta.

Minulla onkin ilo jakaa teille pieni etu jos tilaatte nettikaupasta.. Koodilla BLOGIJOULU2019 saatte nettikaupasta alennusta.


Myymälässä on mm. erilaisia hilloja, pastoja, juustoja, näkkileipiä ja juustoja. Niistä loihtii monenlaisia herkkuja.

Salolainen ravintola Kastu oli loihtinut myymälän tuotteilla ihania herkkuja meille. Niistä en osaa nimetä yhtä suosikkiani. Olivat kaikki niin hyviä!

 Ostin kuitenkin kotiin mm. Kolatun juustoja ja jo mainitsemaani kivetöntä lakkahilloa. Seuraavaksi täytyy testata tehdä kalatahnaa, jota oli sydännäkkäreiden päällä.


Toivottavasti pääsitte ihanaan jouluiseen tunnelmaan kuvien kautta!
Voit seurata blogia Instagramissa ja Facebookissa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!