lauantai 9. joulukuuta 2017

Mammalandian joulukalenteri -Luukku 9: Joulukorttipaja


Mammalandialla on oma joulukalenteri, jossa joka päivä yksi Mammalandian bloggaaja kirjoittaa blogissaan jouluisesta aiheesta. Tänään on minun vuoroni julkaista päivän luukku. Eilisin luukun löydät By Kat Von Yvon -blogista ja huomenna on vuorossa Sinä olet aurinko -blogi.


Joulukuun 12. päivä on se, kun joulukorttien tulee olla viimeistään punaisessa kuoressa. Näin joulukortit saa lähettää edullisemmalla joulupostimerkillä hintaan 0,95€.

Tuonkin jälkeen lähetettyjen korttien pitäisi ehtiä perille kotimaassa, kun ne ovat lähetetty viimeistään 20.12. Ne kulkevat tavallisen ikimerkin hinnalla eli 1,40€.

Monilla on nyt joulukorttipajat käynnissä ja ajattelin jakaa teille muutaman kuvan lapsen kanssa tehdyistä korteista.


Me tykätään tehdä askarteluja joissa on lapsen kädenjäljet (tai jalan jäljet). Mielestäni ne on hauska muisto ja kiva jälkikäteen katsoa miten on pienet kädet kasvaneet. Ja meillä myös lapsi innokkaasti tykkää niitä maalailla.

Osa korteista on enemmän mun tekemiä, mutta kaikissa lapsi on jotenkin ollut auttamassa. Lapsen voi ottaa mukaan mm. värittämään, piirtämään, liimaamaan ja laittamaan tarroja.

Pidän kierrätyksestä ja käytän erilaisia materiaaleja sekä yritän käyttää ostamani materiaalit mahdollisimman loppuun. Ostosten yhteydessä on usein erilaista pahvia esim. vaatteiden välissä, joita voi käyttää hyödyksi niin korttien teossa kuin vaikka pakettikortteihin.


Ihanaa joulun aikaa kaikille!

1 kommentti:

  1. Meilläkin on tänään joulukorttiaskartelua. Jotenkin jäi jälleen viime tippaan, mutta jospa saadaan postiin ajoissa :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!