sunnuntai 3. kesäkuuta 2018

Leikkipäivä


Muutama viikko sitten vietettiin valtakunnallista Leikkipäivää. Leikkipäivän tarkoitus on innostaa niin aikuisia kuin lapsiakin leikkimään ja viettämään kiireetöntä aikaa yhdessä leikkien merkeissä. Meidänkin lähialueella oli leikkipäivän tapahtumia. Varsinkin MLL-perhekerhot järjestivät tapahtumia täällä päin.


Mä ehdin pojan kanssa käymään Kaarinassa, Tuorlassa. Tekemistä ja puuhaa olisi ollut paljon pidemmäksikin aikaa. Meille oli kuitenkin tulossa appivanhemmat syömään, joten tehtiin vain nopeahko kierros. Ehdittiin kuitenkin käydä hyvin läpi kaikki poikaa kiinnostavat kohteet.

Poikaa kiinnosti erityisesti nallesairaala. Meillä ei omia leluja ollut mukana, mutta siellä oli onneksi pari nallea hoidettavaksi. Poika innolla kuunteli mitä hoitajat kysyivät ja neuvoivat. Hän sai kuunnella nallen keuhkoja. Hoitajien avustuksella totesivat, että varmaan on flunssaa, johon auttaa lepo. Myös pomppulinna oli kiva. Sen jälkeen oli koira-ajelua ja hän sai kasvomaalauksen. Valikoi tietysti jäätelön kuvan, suurena jäätelön kuluttajana. Kaksi pinkkiä jätskipalloa.

Muutakin puuhaa, kuten temppurataa, paloautoa, lelujenvaihtoa ja keppihevosrataa olisi ollut. Ne eivät kuitenkaan poikaa tällä kertaa houkutellut. Suuntasimme takaisin autolle ja kävimme ostamassa pari litraa herneitä. Sehän oli se meidän matkan alkuperäinen tarkoitus.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!