sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

Perhe taas yhdessä


Meidän perhe on taas ihanasti yhdessä! Mieheni siis sai alkuvuodesta tiedon, että sai uuden työpaikan melkein 500 kilometrin päässä kodistamme. Työt alkoivat maaliskuusta ja aika kiire tuli hankkia vuokra-asuntoa yms. Itselläni oli työsopimus voimassa heinäkuun alkuun asti. Toki mietin alussa, että lähtisimme pojan kanssa myös Turusta Pietarsaareen. Lopulta päätin kuitenkin olla työsopimuksen loppuun asti hommissa. Neljä kuukautta on mennyt nopsaan ja nyt saadaan nauttia yhdessä olosta muulloinkin kuin viikonloppuisin.


Kesäkuun lopulla mulla oli viimeinen työpäivä, kun oli vielä muutama lomapäivä vietettävänä. Pakkasimme kimpsumme ja kampsumme ja tultiin Pietarsaareen. Tullaan varmasti täällä nyt viettämään aika paljon aikaa.


Viikko ollaan nyt oltu täällä Pohjanmaalla. Huomenna mennään vielä pojan kanssa kuitenkin vähän Turkuun hoitamaan asioita ja tapaamaan sukulaisia. Ollaan jo kivasti ehditty tutustua Pietarsaaren alueen nähtävyyksiin ja kauniisiin paikkoihin. Tulen varmasti kirjoittamaan niistä tänne blogiinkin.

Meidän puuhia voit seurata myös Instagramissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!