sunnuntai 2. joulukuuta 2018

DIY mutakakku



Blogin joulukalenterin toisen luukun takaa löytyy tuunattu suklaamutakakku. Joskus haluaa päästä vähän vähemmällä tarjoiluissa tai ei ole aikaa tehdä itse alusta asti. Tällöin kaupan pakastealtaasta löytyy kivoja vaihtoehtoja. Tämä on kaupan valmis Maraboun mutakakku, jossa on myös suklaata. Siinä yhdistyy mieheni kaksi herkkua suklaa ja mutakakku, joten pakkohan sellainen oli ostaa, kun kaupassa näin.



Taitoin tavallisen paperin puoliksi ja leikkasin siihen kuusen kuvan (tai siis puolikkaan kuvan ja avatessa paperin näkyy kokonainen kuusi). Paperin laitoin vielä hieman jäisen mutakakun päälle ja sirotin siivilällä tomusokeria päälle. Sitten vain paperi varovasti pois päältä ettei tomusokeri leviä. Tomusokerikuusen koristelin vielä pienillä koristeilla, jotka olen ostanut leivontaliikkeestä. Hieman väriä antamaan lisäsin sivuun vielä koristeeksi pari puolukan varpua.

Jouluisen kuvion voi tehdä myös vaikka helppoon suklaakakkuun (joka valmistuu nopeasti mikrossa). Ohjeet helppoon mikrokakkuun löydät täältä (klik). Siihen on tehty samalla tekniikalla pitsiset reunat.

Herkullisia joulukuun päiviä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!