sunnuntai 29. joulukuuta 2019

Ti-Ti Nallen keikkakiertueella

Meille tarjoutui mahdollisuus päästä katsomaan Ti-Ti Nallen Raketilla kuuhun -kiertueen esitystä.
Tartuin tähän heti, sillä kävimme myös viime vuonna ihastelemassa esitystä. Tykkäsimme silloin kovin vaikka poika ei niin ollutkaan aikaisemmin Ti-Ti Nallea seurannut. Asiahan muuttui saman tien. Piti ihan ostaa hieman fanituotteita kotiin.


Ensimmäiset näytökset olivat jo lokakuussa ja ne jatkuivat joulukuuhun alkuun asti. Todella kiva, kun pienet (ja isotkin) Ti-Ti Nallen ystävät saivat mahdollisuuden päästä katsomaan nalleja. Ei siis tarvitse välttämättä aina matkustaa Ti-Ti Nallen talolle asti Lempäälän Ideaparkkiin tavatakseen nämä ihanat nallet. Kiertue kiersi pitkin Suomea etelästä pohjoiseen.

Me kävimme ihailemassa näytöstä tänäkin vuonna Salossa, kun se tässä meidän lähettyvillä on.
Esityksen jälkeen oli mahdollista käydä moikkaamassa nalleja ja nallejen äitihahmoa, Riitta Korpelaa. Valitettavasti meillä oli kiire Turkuun pojan ensimmäisille kaverisynttäreille niin meiltä jäi nuo tällä kertaa väliin.


Esityksessä on aina kiva tarina ja Ti-Ti Nallen ystävät varmasti arvaavatkin, että kiertueella on paljon lauluesityksiä. Oikein ihanasti tehty ja lavasteilla ja valoilla saatu urheiluhallistakin upea näyttämö.

Tänäkin vuonna tykättiin kovin esityksestä. Yleisökin pääsee välillä osallistumaan tanssimalla ja laulamalla. Mukava, että on tällaisia konsertteja myös perheen pienimmille. Ja kyllä se äitistä ja isistäkin kiva oli katsella ja kuunnella mukavaa esitystä.
Täytyy kyllä ihailla Riitta-tätiä (Riitta Korpela), joka on nallet aikoinaan luonut. Hän jaksaa esiintyä ja laulaa ja on lavalla kuin prinsessa. Ti-Ti Nallet täyttivät jo 30 vuotta.

Kolmeen kymmeneen vuoteen on mahtunut konsertteja, kiertueita ja on julkaistu erilaisia tallenteita, joita onkin myyty jo yli miljoona kappaletta. Viimeisimpänä ovat ilmestyneet Ti-Ti Nallen Suuri Satukirja ja Ti-Ti Nallen Suuri Laulusatukirja. Niihin kiteytyy 30 vuotta Ti-Ti Nallen historiaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!