tiistai 28. tammikuuta 2020

Matkamessuilla, Year in Clarion ja omaa-aikaa
Olin tänä vuonna ensimmäistä kertaa Matkamessuilla Helsingissä. Sain sinne bloggaajapassin, joten menin jo torstaiksi, jolloin mm. median edustajat pääsevät messuille. Päiväni alkoi, kun isäntä ja poika heittivät minut Turun rautatieasemalle. Messukeskukseen pääsee niin näppärästi junalla.


Kiertelin ja katselin messuilla sekä keräsin paljon tietoa. Loppupäiväksi sain Mukavaa seuraa bloggaajatuttavastani. Kiitos mukavasta seurasta!

Ostin vuorokausilipun julkisiin ja suuntasin kaupan kautta vuokraamaani airbnb kämppään Ullanlinnaan. Pääsin paljon edullisemmin kuin hotellissa.


Pienellä kiireellä suuntasin Hotelli Clarionin sky baariin yksityistilaisuuteen, johon olin saanut kutsun. Oli mukava nähdä muita matkailusta kiinnostuneita.

Clarionissa julkaistiin uusi year in Clarion - kausi. Ekalla kaudellahan Joonas Pesonen on asunut vuoden hotellissa. Sitä on saanut seurata hänen kanavissaan.

Nyt julkaistiin uusi kausi. Neljä vaikuttajaa pääsee asumaan Clarionissa, kukin 100 päivän ajan. Tapasimme kolme heistä. Neljännestä on haku käynnissä. Jos siis kiinnostaa hotelli asuminen niin käyppä hakemassa.

Oli kiva tutustua muihin matkailusta kiinnostuneisiin.

Ennen ysiä olin jo kämpillä. Nautin omasta rauhasta. Vaikkei tämä nyt mikään Clarionin hohtoinen ollutkaan, mutta kelpasi hyvin mulle.


Messualue on iso, joten vielä seuraavanakin päivänä huomasin ständejä joilla en ollut käynyt. Vaikka olevinani olin hyvin kiertänyt.

Messujen jälkeen kävin keskustassa syömässä. Junaa odotellessani kävin monen vuoden jälkeen Kiasmassa. Aika meni nopeasti siellä.

Junalla suuntasin anoppilaan Tammisaareen. Mies ja poika tulivat asemalle vastaan.


Lauantaina oli tarkoitus mennä koko perheen voimin messuille ja ehkä johonkin museoon. Appiukko kuitenkin sanoi, että poika voi jäädä hänen kanssaan niin mentiin miehen kanssa sitten kaksin.


Kierrettiin messuilla ja käytiin viereisessä kauppakeskus Triplassa. En tiedä onko se aina niin täynnä vai oliko vain nyt messujen aikana. Päätimme suunnata Iso Omenaan. Sielläkin ruokapaikat oli aika täynnä. Käytiin syömässä mahat täyteen ja sitten suunnattiin anoppilaan saunomaan.

Oikein mukava viikko takana siis!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!