lauantai 21. maaliskuuta 2020

Pukeudu parhaimpiisi kotona -päivä

Muumimammalla on pöytä koreana.

Nyt kun moni on pääosin kotosalla ja vältellään kontakteja muihin ihmisiin niin kotona oleminen voi joillekin tuntua vähän tylsältä. Ainakin pidemmän päälle. Pieni luksus kotosalla voi tehdä hyvää ja kotiinkin voi tehdä vähän juhlan tuntua. Pukeudutaan hienoihin vaatteisiin ja katetaan pöytä hienoksi sekä syödään vähän paremmin (tai ainakin niitä lemppareita).

Pukeudu parhaimpiisi kotona -päivä järjestetään kodeissa lauantaisin 21.3., 28.3., 4.4. ja 11.4.2020.

Illan isäntänä toimii Lauri Salovaara. Ideana on tuoda juhlaa vaikean ajan keskelle. Tätä voi juhlia yksin, kaksin tai koko perheen kera.

Välillä voi olla kiva pukeutua paremmin kuin vain juhliin. Tässä oltiin kesähäissä.

Varmasti kivaa tässä kotoilun keskellä. Me ajateltiin ensi viikon lauantaina laittaa pöytä koreaksi kynttilöinene päivineen. Lapsi saa auttaa kattamisessa ja järjestelyissä. Häneltä kysytään myös toiveita ruoasta ja muutenkin suunnitellaan yhdessä. Lapsi saa meillä myös päättä mitkä vaatteet haluaa laittaa, kun kerromme, että pukeudumme juhlavammin, vähän parempiin vaatteisiin. Saa nähdä tuleeko juhlavaatteet (jos meillä nyt lapselle mitään sellaisia on vai hänen lempparivaatteitaan. Jotain Minecraftia siis).

Tässä on ideana siis, että yhdessä perheenä suunnitellaan ja tehdään. Lopulta tietysti yhdessä nautitaan, jutellaan ja ollaan.

Lisää yhteisöllisyyttä löytyy somen kautta. Voit jakaa Instagramissa kuvia
#pukeuduparhaimpiisikotona
#pukeuduparhaimpiisikotonapäivä

Aiotko sä viettää tätä? Tai mitä muuta jännää olette keksineet viime aikoina?

2 kommenttia:

  1. Minä tajusin tätä lukiessani katsoessani tuon muumin tuossa :D Tai siis mieti, kun puhuit siitä, että tehdään niitä asioita, mitä muuten tehtäisiin muualla, kotona. Niin minun 2 vee kyllä pettyy katkerasti, jos me ensi kesänä katsotaan Muumimaailmaakin vaan jostain livestä... Kiva postaus :)

    VastaaPoista
  2. Hei, kiva vinkki - tämän voisi todella toteuttaa ensi lauantaina! Ja vaikka tanssahdellakin :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!