sunnuntai 6. syyskuuta 2020

Dino Parkas Radailiai - Dinopuisto LiettuassaKesän Baltian roadtripillämme kävimme tutustumassa myös Liettuassa sijaitsevaan Dino puistoon. Viralliselta nimeltään paikka on Dino Parkas Radailiai. Se sijaitsee Liettuan länsirannikon tuntumassa Klaipedan lähettyvillä (n. 7km päässä).

Kävimme siellä, kun ajelimme Klaipedasta pohjoiseen päin kohti Palangaa (hieman sivureittiä tosin saa mennä).


Meidän koko perhe tykkäsi paikasta kovin. Siellä on erilaisia dinosaurushahmoja, jotka liikuttavat häntäänsä ja päätään sekä niistä tulee ääniä. Lisäksi jokaisesta on tietoa. Hienon näköisiä ja varmasti jokaisen dinofanin unelma. Dinoja on ripoteltu pitkin poikin aluetta. Siellä on siis paljon muutakin kuin vain dinojen katselu. Mukava koko perheen paikka.

Alueella on muutamia huvipuistolaitteita, peililabyrintti (ihan mahtava sellainen), leikkipaikka ja seikkailurata. Lisäksi aina välilllä tehtiin kasvomaalauksia ja paikan maskottidino oli kiertelemässä.

Sen lisäksi alueelta löytyy hieman eläimiä. Vuohet olivat ihan vapaana eläinaitauksen vieressä. Pupujen sekaan pääsi kävelemään ja niitä sai vapaasti silitellä ja ottaa syliin. Lapset olivat tästä aivan innoissaan. Lisäksi kävelimme alpakoiden kanssa samassa aitauksessa.

Paikan perällä oli mm. erilaisia pomppupaikkoja ja muuta hauskaa. Ne olivat ehkä enemmän perheen pienemmälle väelle sopivia. Löytyi myös vedessä meneviä polkuautoja.

Parasta täällä oli, että kaikki sisältyi sisäänpääsylipun hintaan (paitsi tietysti ruokailut).

Vieressä sijaitsi myös väärin päin talo. Näihin voi ostaa halutessaan yhdistelmälipun. Väärin päin talossa on hauska ottaa erilaisia kuvia ja hassutella niillä. Myös käveleminen tällaisessa talossa voi olla vähän hankalaa, kun on tottunut, että kaikki on toisin päin. 

Alueen vieressä oli iso ilmainen parkkipaikka. Meidän mennessämme sinne aamupäivästä oli ainakin hyvin tilaa ja jonoja ei ollut. Alueella oli väljä kävellä ja muutenkaan ihmisiä ei hirveän paljon ollut liikkeellä. Ainoastaan pariin laitteeseen jouduimme hieman jonottamaan, mutta joissakin jouduimme odottamaan, että tulee muitakin, että laite laitetaan päälle. 

Dinopuisto on auki maaliskuusta aina marraskuun puoleen väliin asti. Talven ajan paikka on kiinni. 

Liput:

aikuiset 12e 

lapset 2-12v. 10e

Yhdistelmäliput:

aikuiset 15e

lapset 13e 

Myös lemmikit ovat tervetulleita Dino Parkas Radailiaiin. 

Aukioloajat:

Ma-su klo 10-19. 

Tarkemmat ja ajankohtaiset tiedot voit tarkistaa heidän nettisivuiltaan: Dino Parkas Radailiai 

Pysyt paremmin mukana matkassa, kun seuraat blogia facebookissa ja Instagramissa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!