keskiviikko 28. lokakuuta 2020

Hiiteen putkirempan tieltä pariksi kuukaudeksi
Meidän perhe asuu 70-luvulla rakennetussa kerrostalossa ja nyt oli aika putkiremontille. Kovasti mietimme mitä teemme asumisjärjestelyjen suhteen sillä asunnossa ei voi asua muutamiin viikkoihin. (vedet ja sähköt poikki). Putkiremontin yhteydessä teetämme myös remontin kylpyhuoneeseen ja vessaan.

Vanhempamme asuvat kauempana eri paikkakunnilla, mutta muuten heidän nurkissaan olisi ollut mahdollisuus asua. Lapsi aloitti syksyllä eskarissa ja se sitoo häntä. Myös itselläni alkoi työt vähän aikaa sitten. Isäntä on ainoa kenellä olisi mahdollisuus etätöihin, mutta hän tykkää tehdä töitä työpaikalla. Ja yli 200 kilometrin ajomatka päivässä ei innosta.

Meille tarjoutuikin upea mahdollisuus päästä asumaan kodinomaisessa hotellissa, Hiisi Homesissa. Hiisi Homes on kotimainen perheyritys Hiidenvedeltä. Olin iloinen, kun asumiskuviot selvisi. Harva varmasti on näin innolla putkirempan alkua odottanut. Tämä on vähän kuin lomaa olisi odottanut.


Hiisi Homes tarjoaa tilapäismajoitusta lyhyisiin ja pidempiin tarpeisiin. Kalustetuissa asunnoissa voi yöpyä vuorokauden tai vaikka kuukausia. Sopii siis erinomaisesti jos tarvitsee tilapäisasuntoa esim. putkirempan vuoksi, kuten me. Myös projektityöntekijöille oikein mukava vaihtoehto. Etätöitä tekeville myös kiva kohde, sillä tarjolla on ilmainen langaton netti.

Hiisi Homes on kodinomainen, sillä sieltä löytyy kaikki perusasiat. Asunnot on uusia ja ne on sisustettu skandinaaviseen tyyliin. Ensimmäisille päiville löytyy valmiiksi mm. mausteita, kahvia ja teetä. Myös pesuaineita löytyy.

Keittiöt on täysin varusteltuja. Niistä löytyy astianpesukone, mikro, uuni, hella, jääkaappi ja pakastin. Myös kahvin- ja vedenkeitin löytyy sekä leivänpaahdin.

Sängyissä on valmiina puhtaat petivaatteet ja kaikille on pyyhkeet. Kylpyhuoneessa on pesukone, joten varmasti viimeistään pyykkipäivänä tuntuu kodilta. Tosin meidän 6-vuotias oli jo heti ensisilmäyksen jälkeen valmis muuttamaan Hiiteen.


Asunnoissa ei ole vastaanottoa vaan tilaaja saa tekstiviestitse linkin ja koodin, joilla pääsee sisälle asuntoonsa. Kätevää! - varsinkin tällaisena pöpöaikana. Hiisi Homesiin on helppo tulla, mutta myös lähteminen on helppoa sillä loppusiivous sisältyy hintaan.


Jos edes joskus tarvitset majoitusta Etelä-Suomen alueelta niin kannattaa kurkata yrityksen nettisivut www.hiisihomes.fi. Mielestäni jo nettisivujen kautta välittyy tämän perheyrityksen lämpö ja huumori. Onhan Hiiden Heimon johtajaksin kuvattu ihana karvainen nappisilmä.

Tältä näyttää meidän tilapäisessä kodissa (kuvat). Asuntoja on eri kokoisia ja niitä löytyy Turun lisäksi Tampereelta, eri puolilta pk-seutua (Haaga, Sörnäinen, Espoo, Vantaa East ja Vantaa Kaivoksela, Airport), Lohjalta, Riihimäeltä ja Nummelasta.


Painumme siis vähäksi aikaa (melkein 1,5kk) Hiiteen asunnostamme. Meidän perheen eloa Hiisi Homes -kodissa voi seurata Instagramissa @kotonajakaupungilla. Tulen myös kirjoittamaan tänne blogiin kuulumisia ja kokemuksia tästä tilapäisasumismuodosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!