sunnuntai 28. marraskuuta 2021

Lastenhuoneeseen uutta ilmettä julisteilla + alekoodi


Kaupallinen yhteistyö Gallerixin kanssa. 

Tauluilla ja  saa helposti sisustukseen uutta ilmettä. Me uudistettiin tällä kertaa lastenhuoneen ilmettä. Yhdellä seinällä oli vielä iso maisemataulu Italiasta. Se on ollut sillä seinällä jo kauan ennen kuin huoneesta tuli lastenhuone. Nyt, kun poika on jo ekalla luokalla niin hänkin varmasti kiinnittää enemmän huomiota huoneensa ilmeeseen. Oli siis jo korkea aika vaihtaa maisemataulu lapselle kivempaan.


Tai oikeastaan kivempiin, sillä yhden aiemman leveän tilalle valikoitui muutama söpö pupujuliste. Niitä löytyy useita erilaisia Gallerixin valikoimasta. Lapseni tykkää kaikesta söpöstä ja pupuista. Muutenkin valikoima on laaja erilaisista maisemista, teksteistä, eläimistä, graafisista kuvioista, kuuluisien maalauksien kuvista, aina yksilöityihin vauvatauluihin. Meidän kaikki julisteet valikoitui lasten julistevalikoimasta

Gallerixin julistetaulut ovat aika edullisia. Ja jutun lopussa on vielä teille mukava alekoodi.


Meidän lapsi on jo kauan ollut kiinnostunut mm. maailmankaikkeudesta, maapallosta ja koneista. Siksi tilasinkin Gallerixilta myös pari isoa julistetta, jotka kehystin. Gallerixilta löytyy myös erilaisia kehyksiä.


Toinen iso oli maailmankartta, jossa näkyy eri mantereet ja muutamia alueen yleisimpiä eläimiä. Ehkä opit menevät paremmin perille, kun ne ovat kotona esillä. Avaruudesta kiinnostuneelle pojalle hyvä vaihtoehto oli myös juliste avaruuskunnastamme. Nuo odottavat vielä oikeaa paikkaa seinältä senkin päällä.

Tilaaminen oli helppoa netin kautta www.gallerix.fi Tuotteet tulivat hyvin pakattuina lähimpään toimituspisteeseeni muutamassa päivässä. 

Saan tarjota teille seuraajilleni alekoodin Gallerixin julistekokoelmaan, joka on voimassa parisen viikkoa. Koodilla Kotonajaka30 saat 30% alennuksen kaikista julisteista. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!