tiistai 16. elokuuta 2022

Kotimaisia kaupunkijulisteita - Uuden kodin sisustamista

Yhteistyö Tuulikki median kanssa. 

Blogia seuranneet ovat varmasti ainakin huomanneet rakkauteni Turkuun. Uutta kotia sisustaessa viihtyisäksi ja kotoisaksi olen laittanut entistä enemmän tauluja seinille. Mikä siis olisikaan sen parempi taulun aihe kuin asuinkaupunkini Turku ja sen kuuluisat kohteet.
Turun tuomiokirkko piirrettynä yhdellä viivalla. Yksinkertaisen kaunista!


Tuulikki median taulujen ja muiden tuotteiden perusideana on, että kuvat on tehty yhdellä katkeamattomalla viivalla. Kaikessa yksinkertaisuudessaan kaunista! 

Ihastuin näiden sisustustaulujen yksinkertaiseen tyyliin. Julisteiden värityksen voi valikoida mustalla tai valkoisella taustalla ja löytyy eri kokoisia tauluja. Omaan tyyliini sopii valkoinen ja se luo jotenkin avaruuden tuntua, jota kaipasin kotimme portaikkoon, johon olen näitä tauluja sijoittanut. Meidän kodissa yhdistyy vaaleus ja värit.


Valikoin useamman Turku-aiheisen taulun, sillä halusin samantyylisiä tauluja ja luoda sellaisen kivan sisustuksellisen kokonaisuuden näillä tauluilla. Tulee kiva yhtenäinen tunnelma.Vaikka Turku ei olisi sun sydäntä lähellä niin verkkokaupasta löytyy myös muiden kaupunkien julisteita. Kannattaa kurkata Tuulikki Median sivut, sillä siellä on myös muuta kivaa, joka sopii isompaan tai pienempään muistamiseen. Tai jos mieluummin ostat kivijalkamyymälästä niin kurkkaa jälleenmyyjät täältä.Upeaa on, että tuotteilla on avainlippu-merkki eli ne valmistetaan kotimaassa alusta loppuun asti. 
Tuotteet suunnittelee ja piirtää turkulainen yrittäjä Soile Timonen.

*julisteet saatu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!