keskiviikko 21. syyskuuta 2022

Gallerixin julisteilla sisustamista + alekoodi

Yhteistyö yrityksen Gallerix kanssa. Sisältää mainoslinkkejä.



Me ollaan viihdytty meidän uudessa kodissamme mainiosti. Edelliset omistajat olivat tehneet melko paljon remonttia, joten me ollaan pystytty keskittymään arkeen. Aikaa ei kyllä olisikaan ollut mihinkään remppoihin. Talossa on kyllä vielä keskeneräisiä remppakohteita, mutta niiden kanssa pystyy hyvin elämään. Pikku hiljaa laitamme paikkoja kuntoon.

Sisustamalla saa mieleisensä näköistä ja voi helposti muuttaa huoneen tunnelmaa. Tauluilla on helppoa ja edullista muuttaa huoneen ilmettä. Insipiraatiota ja ideoita sisustamiseen tauluilla löytyy myös Gallerixin tauluseinät -sivuilta. Gallerixin julisteet ovat mukavan hintaisia ja tässä postauksessa on myös lisäksi kiva alennuskoodi.

Tauluilla saa kodin hyvin personoitua. Sain valikoida Gallerixin sivuilta sisustusprinttejä. Valikoimista löytyy satoja erilaisia julisteita. Löytyy modernia, klassista, graafista, eläinten kuvia, luontoa, lastenhuoneeseen, karttajulisteita jne. Vähän kaikenlaista taidetta siis, moneen makuun.

Taulun ei aina tarvitse aina olla seinällä.


Keittiöön valikoitui pari tekstitaulua keittiötaulujen valikoimasta.. Mieheni kanssa pidämme viineistä, joten päädyin Wine -tekstijulisteeseen, jossa mukavalla fontilla lukee eri viinilajien nimiä. 

Toinenkin keittiön tauluista on tekstitaulu valkoisella pohjalla ja mustalla tekstillä. Tulee yhtenäistä sisustusta, kun on samantyyliset taulut ja kehykset. Tämä Good-juliste on positiivinen ja kuvaa mielestäni keittiötämme ja ajatusmaailmaamme. Ajattelin, että tuovat yhtenäistä tunnelmaa näin keittiöön. Taulun sanoma on mielestäni hyvä. Sellainen positiivinen, jota haluan elämään yleensäkin.


Gallerixilta pystyy tilaamaan myös tauluihin sopivat kehykset. Keittiön tauluihin tilasin valkoiset kehykset 30x40, jotka luovat valon tuntua hieman pimeään keittiöön. Kaikkia julisteita ja kehyksiä on saatavana muutamassa yleisimmässä koossa.

Alakerran vessassa on kultaista väritystä, joten kehykset valikoitui sen mukaan. 

Kaksi muuta taulua sijoittuvat eri kerrosten vessatiloihin. Niiden seinät mielestäni kaipasivat jotain ja nämä taulut sopivat sinne kuin nakutettu. Alakerran wc:ssä on kultaisen väriset seinät, joten valitsemalleni julisteelle tilasin metallikullan väriset kehykset 21x30. Itse juliste on Chanel Standards -juliste. Mielestäni tämä Coco Chanellin kuuluista lause on niin hyvä.


On tärkeää olla oma itsensä, kuten Coco Chanelkin ajatteli.

Yläkerran vessan juliste on Chanel Beauty ja siinä on valkoiset kehykset 21x30. Teksti suomennettuna on: " Kauneus alkaa siitä hetkestä, kun päätät olla oma itsesi". Se on yksi Coco Chanelin tunnetuista lausahduksista, jotka monet ovat minusta erittäin viisaita ajatuksia.

Jos säkin innostuit näistä julisteista tai muutoin sisustamaan julisteilla, niin kannattaa kurkata Gallerixin valikoima. Nyt saat koodilla Pungilla30 saat 30% alennusta tilauksestasi Gallerixin valikoimasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!