tiistai 11. lokakuuta 2016

Late Lammas -synttäritMeidän taaperon 2v. synttärit olivat virallisesti viime maanantaina. Olimme jo hieman juhlineet sunnuntaina isovanhempien kanssa. Virallisena juhlapäivänä meillä riitti kuitenkin juhlaa, sillä ensin aamusta lauloimme pienelle rakkauspakkauksellemme kotona ruotsiksi onnittelulaulun.


Isäntä lähti töihin ja mä menin pojan kanssa seurakunnan perhekerhoon. Poika leikki ja mä join hieman kahvia ja söin voileivän aamupalaksi. Sitten oli perinteinen muskarihetki. Sen päätteeksi synttärisankari sai istua penkille kaikkien eteen ja hänelle laulettiin onnittelulaulu.

Kakun mallisesta rasiasta löytyy kuvia joissa on loruja. Synttärisankari saa nostaa jonkun kuvan. Meillä tietysti otettiin auton kuva, jossa oli kiva runo takana. Synttärisankari saa myös valita pienen tarran kotiin viemisiksi.


Muskarin jälkeen meidän pitikin lähteä jo eteen päin kohti seuraavaa juhlaa. Olimme nimittäin menossa pienen prinsessan 2v. juhlille. Ovat siis syntyneet samana päivänä muutaman tunnin erolla. Me äidit oltiin samassa huoneessa TYKSissä saatuamme lapset.

Synttäreille oli nähty vaivaa ja taiottu (tää sana saa ehkä noiden tekemisen kuulostamaan helpolta) kaikkia hienoja Late Lammas -aiheisia leivonnaisia ja koristeluita. Kakku oli tietenkin lammasaiheinen. Tai oikeastaan oli kaksi kakkua ja myös toisessa oli Laten kuva. Myös mokkaruuduista löytyi lampaan päänkuvia vihreällä nurmella. Pilleissä ja suolaisissa muffinsseissa oli Late Lampaasta tuttujen hahmojen kuvia. Kaiken lisäksi olivat myös herkullisia!

Ilmapalloista muodostui lammas. Enpä tiennyt, että nykyään voi tuollaisiakin ostaa. Turussa niitä myy ainakin Uskomaton pallopuoti. Monesta trendikkäästä kodista löytyvät valopallot oli tuunattu lampaiksi. Keittiössä roikkui Pom Pom -Late ja lastenhuoneen katossa oleva pyöreä riisipallolamppu oli päällystetty valkoisella vanulla. Tosi kivoja ideoita.


Meidän poju oli haltioissaan kaikista leluista ja tutki niitä. Myös talosta löytyvä hauva ja kissa kiinnostivat. Hän ei onneksi pelkää niitä, kun on eläimiin tottunut (vaikkei meillä itsellämme olekaan lemmikkejä). Myös akvaariossa olevat kalat kiinnostivat. Tällä kertaa hän ei tainnut tajuta, että kulmassa oli myös isot häkit chincilloille.

Kotona maistui päiväunet kaiken ihmettelyn ja touhuamisen jälkeen!


4 kommenttia:

 1. Mahtavia Late lammas juttuja! Voi että :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä tosi kivoja :) Kakusta olen nähnyt useamman version, mutta nuo kaikki muut olivat mulle ihan uusia juttuja.

   Poista
 2. Oletpa hienosti laittanut! Meilläkin kaksivuotias jaksaa nauraa Late Lampaalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän taapero tykkää niin Late Lampaasta. Niitä on itsekin kiva katsoa, kun ovat niin hauskoja :)

   Tarkennukseksi vielä, että en ota kunniaa itselleni vaan ystäväni on tehnyt nuo kaikki upeudet. Meillä on samana päivänä syntyneet lapset ja olimme heidän luonaan juhlimassa <3

   Poista

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!