tiistai 25. lokakuuta 2016

Syksyinen Ramsholmen TammisaaressaMe ollaan viime aikoina käyty melko usein mieheni kotona Tammisaaressa. Anoppilasta löytyy kultainen noutaja, joka on todella kiltti. Taloa lähestyessämme takapenkiltä kuuluu hauva! hauva! Me käydään usein ulkoiluttamassa koiraa (paitsi aamulla Fafa tekee sen, kun muut vielä nukkuvat). Tammisaaressa on kiva kierrellä ja katsella kauniita merellisiä maisemia. Välillä kävelllään rantatietä pitkin tai ihaillaan Ramsholmenia.

Taapero kulkee usein mukana kärryissä. Meillä on siellä vanhat vaunut niin ei tarvitse kuljetella mukana. Nykyään taaperokin tykkää enemmän kävellä itse. Viimeksikin hän kulki tienreunaa pitkin Hagenissa ja laahusteli lehtien seassa. Kaikki pienimmätkin kepit piti kerätä koiralle. Täällä kotona Turussakin on viime aikoina nostanut keppejä käteensä ja meinannut, että ne pitää heittää hauvalle.


Tässä olevat kuvat ovat suurin osa Ramsholmenista, mutta myös muutama sinne johdattavasta Hagenista. Löytyypä Tammisaaresta myös Korkeasaarikin (Högholmen), jonne johdattaa pieni silta Ramsholmenista. Alue on kaunis kaikkina vuodenaikoina. Kirjoitin keväällä vähän tuhdimman tietopaketin Ramsholmenista keväisine kuvineen. Tuolloin maa on valkovuokkojen peitossa. 


Mukavaa syksyä kaikille lukijoille!


2 kommenttia:

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!