maanantai 28. marraskuuta 2016

Hieman erilainen joulunavaus


Eilen vietettiin Salon joulukadun avajaisia. Tunnelma oli jouluinen sillä edellisenä yönä oli satanut lunta. Ei paljoa, mutta juuri sen verran, että maa oli valkea. Joen varrelle kerääntyi paljon väkeä odottamaan joulupukkia. Ilma oli kylmä ja pukki oli melkein vartin myöhässä. Pelkäsin jo joulupukin hukkuneen.

Sitten joulupukki saapui jokea pitkin. Joulupukki oli välillä lähellä veden pintaa ja välillä parin kymmenen metrin korkeudessa. Oli kyllä hieno show, jota kannatti odottaa. 


Joulupukilla oli myös söpö pingviini apurina vesiskootteria ajelemassa. Vesiskootteri oli koristeltu joulukuusella.

Välillä kävi vähän köpelöstikin, sillä joulupukki kävi vähän pulahtamassa pariinkin otteeseen. Onneksi hänellä varmaan oli lämpöpuku alusvaatteena.


  
Kävimme myös pikaiseen kiertämässä torilla, jossa oli Hyvänmielentori. Sieltä löytyi myynnistä erilaisia herkkuja ja käsitöitä. Vaikka pakkasta oli vain noin kolmisen astetta niin se tuntui paljon kylmemmältä. Kävimme myös ihastelemassa ja hieman lämmittelemässä torin varrella olevassa sisustusliikkeessä.

Sieltä jatkoimme vielä matkaamme katsomaan jouluparaatia. Sen jälkeen kävin vielä kauppakeskus Plazassa kiertelemässä. Lopulta takaisin Mummolaan ja vähän kahviteltiin.

Oletteko te käyneet tänä vuonna jossain joulunavajaisissa?


Oikein ihanaa pikkujoulun aikaa kaikille! 


2 kommenttia:

 1. Oho, vau! Persoonallinen joulupukki siellä! Mainio idea. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä tosi upea show!

   Viime vuonnakin oli ollut tuollainen samanlainen Salossa. Silloin en sitä nähnyt. Saa nähdä tuleeko siitä jokin Salon perinne :)

   Poista

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!