sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Silja Land -leikkipaikka, Silja Seranade


Alkuviikon perhematkamme Tukholmaan sujui oikein hyvin. Suuri kiitos siitä aivan upealle Silja Serenaden leikkipaikalle Silja Landille. Me vietettiin taaperon kanssa siellä aika monta mukavaa hetkeä reissullamme. 

Tuolla oli aikuisten kiva olla, kun oli tosi paljon istumapaikkoja. Tällä kertaa laivalla oli aika hiljaista ja leikkipaikallakin melko vähän kävijöitä. Sen verran kuitenkin oli, että taapero sai kavereita. Silja Land löytyy viitos kannelta. Tilaa on ruhtinaalliset 290 neliömetriä.


Silja Land sopii hyvin niin ihan pienille taaperoille kuin isommillekin lapsille. Televisiosta tuli lastenohjelmia, löytyi piirustusvälineitä, hyppyalue, naurupeilejä, pelejä, liitutaulua, palapelejä sun muuta puuhaa. Isommille lapsille löytyi oma PlayStation alue. Myös legojen rakennus alue näytti olevan suosittu. Pallomeriäkin löytyi kaksin kappalein, pienille ja isommille omansa.  Myös keittiöleikelle oli mahdollisuus ja siellähän me kokkailtiin kaikenlaista. Lasten ohjelmalehtinen kannattaa hakea heti laivalle mentäessä Infosta tai Silja Landista. Siitä löytyy erillinen lasten laivaohjelma. Silja Landissa kävi Harri Hylje moikkaamassa lapsia. Ohjelmassa oli myös piirustuskilpailua, laivasuunnistusta ja harjoittelimme tekemään ilmapallokoiria.

Viikonloppuisin ja koulujen loma-aikoina myös Muumit ovat laivalla. Tällöin on myös usein erilaista lisäohjelmaa tarjolla.


Silja Landista löytyi myös kiva kahvila. Sieltä löytyy pientä purtavaa ja juotavaa sekä jäätelöä. Myös mikro löytyi lasten ruokien lämmittämiseen. Myynnissä on myös vauvanpurkkiruokia.

Leikkipaikalta löytyy myös kolme vessaa, joista yksi oli hoitohuone. Todella näppärää, kun ei tarvitse lähteä laivalle seikkailemaan ja etsimään vessoja tai hoitohuonetta jostain kaukaa.

Silja Landista pystyy myös tarvittaessa lainaamaan lastenrattaita (rajoitettu määrä) 20€ panttia vastaan. Ne voi myös ottaa mukaan maihin.


Meillä oli oikein hauskaa (kuten viimeisestä kuvasta huomaa). Täytyy kyllä sanoa, että Silja Serenaden Silja Land on lasten leikkipaikkojen aatelia.


2 kommenttia:

  1. Wau mikä lasten maailma siellä onkaan, tuolla taatusti viihtyy niin lapset kuin aikuisetkin :) Kivaa maanantai iltaa :)

    VastaaPoista

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!