tiistai 5. heinäkuuta 2022

Mökkijuhannus
Toivottavasti teidän juhannus meni hyvin - Ja kesä yleensäkin. Itse sain ainakin mukavan irtioton arjesta, vaikka erillistä lomaa minulle ei ollutkaan. Juhannuksen tarjoama extra vapaaapäivä kuitenkin teki juhannuksesta rentouttavamman. Meidän perhe lähti mökille torstaina heti kun pääsin töistä.

Ehdimme illalla nauttia vielä mökkeilystä saaressa. Ensiksi laitoimme paikkoja vähän juhannuskuntoon. Sitten rentouduimme saunassa ja grillasimme. 


Perjantaina kävimme noutamassa veneellä lähisatamasta vieraita mökille juhannuksen viettoon. Mökillemme, kun ei pääse autolla.

Meillä oli melko perinteinen juhannus. Uimme, saunoimme, grillasimme, pelasimme seurapelejä  ja oli hauskaa. Lapset leikkivät leikkejään ja kalastivat vaikka mökkimme luona onkin huonot kala-apajat. Nytkään ei saalista tullut.


Lapsille olen yleensä järjestänyt pientä ohjelmaa. Tänä(kin) vuonna oli aarrejahtia. Se on lapsista ollut aina hauskaa. 


Saarella pääsee yleensä seuraamaan lintujen puuhia. Tämäkään kerta ei ollut poikkeus ja terassilta ihailimme erilaisten lintujen puuhia pesueineen. 


Juhannukseen kuuluu tietysti myös grilliruoka ja herkut. Niitä riitti tänäkin vuonna. Meillä on jokainen perhe suunnitellut ja tehnyt ruoat yhdelle päivälle.


Tänä vuonna oli kyllä niin kaunis ja lämmin keskikesän juhla. Veteen pääsi onneksi vilvoittelemaan, kun ei ole vielä tullut sinilevää. Sitä, kun jossain vaiheessa joka vuosi tulee. Valitettavasti Itämeri on hyvin huonossa kunnossa. Veden kirkkaus, kun ei aina kerro siitä laadusta.

Lapset saivat leikkiä rannalla paljon. Me aikuiset uitiin välillä, mutta paljon istuttiin saunanterassilla aurinkovarjon alla. Mikäs sen ihanampaa!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!