sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Blaa! -vaatteiden ihanat uutuudet

 Suomalainen lastenvaatefirma Blaa! julkaisi juuri uudet kevät vaatteet. Sieltä löytyy mielestäni nyt tosi ihania kuoseja ja vaatteita. Kuoseista löytyy paljon erilaisia eläimiä. On papukaijaa, zeepraa, hevosta, flamingoa ja pääskysiä. Värit ovat ihanan hempeitä. Sieltä löytyy perinteisiä tyttö- ja poikavärejä, pinkkiä ja vaaleansinistä.

Myös vaalea minttu on oikein kaunis väri. Voi olla, että meillä lähtee tilaukseen nuo turkoosit pallokuosiset baggyhousut pojalle. Myös vaalean sininen papukaija-aiheinen paita houkuttaa. Äh, tuolla on niin monta ihanaa tuotetta ettei kaikkia raaski ostaa. Tytöillekin löytyy niin ihania hameita, että vähän harmittaa, kun ei ole tyttöä jolle niitä laitella päälle.

kaikki Blaa! SS17 uutuudet löydät täältä.Hempeiden vaatteiden lisäksi mallistosta löytyy myös kivoja vaihtoehtoja tummien värien ystäville. Niistä löytyy ihan yksiväristä, mutta myös kiva pääskyskuosi. Blaa! -valikoimasta löytyy myös naisten vaatteita.

Onko Blaa! teille ennestään tuttu?

Blaa! on suomalainen yritys, joka on perustettu vuonna 2012. Vaatteet eivät sisällä haitallisia aineita. Käytetty puuvilla on orgaanista ja GOTS-sertifioitu. Itse en ole vielä sen tuotteita ehtinyt ostamaan, mutta olen useamman kerran niitä ihastellut. Nyt varmasti lähtee jotain tilaukseen. Heidän sivuillaan mainitaan, että tuotteet kestävät hyvin useita pesuja ja sisarukselta toiselle. Te jotka olette näitä merkkejä käyttäneet niin pitääkö tuo väittämä hyvin paikkansa?


Kuvakollaasien kuvat täältä.

 Mitä te tykkäätte näistä uutuuksista?

2 kommenttia:

 1. Enpä ollutkaan kuullut aikaisemmin tästä merkistä ja täytyi heti käydä vilkaisemassa! Aivan ihania vaatteita ja kerrankin kuosit miellyttivät silmää täydellisesti. Harmi, että hinnat kuitenkin noin tyyriitä, joten mielelläni odotan kokemuksia näiden laadusta ja kestävyydestä :)

  http://ikiomahankalaelama.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin vasta viime vuonna tähän merkkiin ekan kerran tutustuin. Enpä ennen lapsen syntymää edes tiennyt mistään lastenvaatteiden merkeistä. Nyt olen löytänyt jo tosi monta ihan suomalaista lastenvaatteiden tuottajaa.

   Poista

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!