perjantai 3. maaliskuuta 2017

Ilmaiseksi PaaPii-tuotteita Pilttipiiristä

Mä tykkään, kun lasten tuotteiden ostoksista saa välillä kaikkea kivaa extraa kaupan päälle. Usein vaippakauppojen oheistuotteena saa jotain kivaa. Meille on tullut reppua, nallea, pupua, tuttikoteloa ja mitä milloinkin. Kaikki ovat olleet tosi käytännöllisiä ja muutoinkin kivoja tuotteita. Myös keräilysarjoista (joita juuri vaippamerkeillä on usein ollut) saa kivoja tuotteita. Nyt huomasin, että Pilttipiiristä voi saada ihania PaaPiin tuotteita ilmaiseksi, kurkkaa ne täältä: klik. Oli ihan pakko tulla tänne teillekin vinkkaamaan.

PaaPii on suomalainen yritys. Sen tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. PaaPiin tuotteet ovat tosi ihania ja kuosit suloisia. Anniina Isokangas on suunnitellut Piltin 65-vuotisjuhlavuoden kunniaksi tämän ihanan kuosin Pilttipiiriläisten iloksi.


Ilmaisia tuotteita saa 10-30 euron Pilttiostoksista maalis-huhtikuussa. 10 eurolla saa huivin, 20 eurolla pipon ja 30 eurolla bodyn. Harmi, että näitä ei ole isompaa kokoa, sillä ovat suunnattu vauvoille ja pienille taaperoille. Pipo on one size (51-54cm) ja bodya saa kolmessa koossa ( 74cm, 80cm ja 86cm). Kannattaa siis säästää kuitit ja liittyä Pilttipiiriin (näiden tilaaminen ei kyllä ymmärtääkseni edellytä Pilttipiirin jäsenyyttä), jollet jo ole vielä kirjautunut sinne. Pilttipiirissä on muitakin kivoja tuotteita vauvoille (ja taaperoille), kurkkaa täältä. On sinne näköjään jossain vaiheessa tulossa Hackmanin Muumilusikkakin.

Ihanaa viikonloppua!


                               

8 kommenttia:

 1. Vitsi niin haluisin saada pipon ja bodyn 😍 pitää varmaan itelle ostaa pilttejä kun ei meillä haluta niitä syödä enää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin taapero jo sen verran iso ettei viime aikoina ole tullut tuolta lastenruokapuolelta erikseen hankittua mitään ruokia hänelle, kun syö samaa meidän kanssa. Nyt kyllä varmaan täytyy jotain keksiä, että saadaan ainakin pipo :) Bodyjen koot ovat meillä liian pieniä, harmi!

   Poista
 2. Ärsyttää, kun Pilttipiirin tuotteet on kaikki pikkuisille, 2-vuotiaalle ei löydy enää mitään. Sama Liberolla. Pisteitä olisi. Miksei niillä saa Paapiita..?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa mieltä!

   Itse asiassa juuri laitoin vähän aikaa sitten Liberolle viestiä, että saisi olla jotain kivaa vähän isommillekin lapsille. Meillä kanssa pisteitä kertynyt jonkin verran, mutta ei ole mitään mihin ne käyttäisi.

   Kuitenkin moni 2-3v. käyttää vielä vaippoja, mutta heille Liberokerhossa ei oikein ole mitään erityistä. Vaatteet siellä ovat olleet ihan kivoja, mutta isommat taaperot eivät niihin enää mahdu :( Ja tosiaan sitten on niitä ihan vauvatuotteita (jotka ovat kyllä ihan kivoja jos vielä on vauva perheessä).

   Poista
 3. Mäkin taidan ruveta syömään pilttiä ;) Aurinkoista sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onkin ollut tosi kaunis päivä tänään.

   Houkuttaa kyllä kovin ostamaan Pilttiä :)

   Mukavaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 4. Kiitos vinkistä. Kaksosten kanssa vielä purkkeja saa kulumaan ja isommatkaan hedelmää karsasta. Ostoksille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! :)

   Kerrankin tulee ikävä sitä miten näihin joskus uppos helposti rahaa :D
   Taidan silti ostaa vähän varastoon. Hedelmäsoseet uppoo taaperoon esim. puuron kanssa hillon sijasta. Niin ja leivonnassakin mun tulee välillä käytettyä.

   Poista

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!