tiistai 7. maaliskuuta 2017

Uusi äitiyspakkaus 2017

Tänään on taas se päivä vuodesta, kun uusi äitiyspakkaus esitellään. Itse pakkaus tulee jakoon vasta, kun kaikki aikaisemmat vuoden 2016 pakkaukset on jaettu. Ajan kohta vaihtelee aina sitä mukaan miten edellisen vuoden äitiyspakkauksia on jaettu. Siihen vaikuttaa tietysti syntyneiden vauvojen määrä ja se moniko ottaa pakkauksen sijasta avustuksen rahana. Rahallinen summa on 140€.

Äitiyspakkauksessa on 50 tuotetta, jotka vaihtelevat hieman vuosittain. Vuoden 2017 äitiyspakkauksessa on aiempaa enemmän puolipotkuhousuja, joka on mielestäni kiva asia. Ainakin meillä käytettiin vauva-aikana paljon puolipotkuhousuja.

Kaikki tuotteet esiteltynä löydät täältä.

Ihana ja näppärä uutuus on unipussi. Se toimii samalla myös yöpukuna. Tämä on minusta tosi ihana. Mä tykkään tällä hetkellä kaikista pilvikuoseista. Tosin vaaleansinisenä ehkä hieman poikamainen.


Uudesta pakkauksesta löytyy nyt myös collegehaalari.


Sävyt ovat melko neutraaleja kaikenkaikkiaan. Muutama väriläiskäkin mahtuu sekaan. Tänä vuonna pakkauksessa ei ole mielestäni paljoa poikien tai tyttöjen värejä vaan aika unisex kaikki. Mitään suurempi uudistuksia pakkauksessa ei tänäkään vuonna ole. Muutaman vuoden tauon jälkeen myös liukuvoide lötyy 2017 pakkauksesta. Itse pakkaus (se sänky) muuttuu vasta ensi vuonna.


Yksi omista lemppareistani on tämä ihana pehmolelu /uniriepu. Tosin vuoden 2016 on mielestäni söpömpi kuin tämän vuoden koira.

Tämä on jo 80. vuosi, kun Suomessa jaetaan tällaista hienoa ja erikoislaatuista etua tuoreille vanhemmille. Äitiyspakkaus on viime vuosina saanut paljon positiivista huomiota ulkomailla. Malli on otettu Amerikassa ja myös Skotlannissa.

Mitkä ovat sinun lemppareitasi?

Lähde: http://www.kela.fi/aitiyspakkaus
Kuvat täältä.

6 kommenttia:

 1. Mie kans listailin lemppareitani heti, makuupussi ja ulkohaalari taitaa olla miun suosikit :)

  VastaaPoista
 2. Tänään onkin saanut lueskella monien mielipiteitä tästä uudesta äitiyspakkauksesta, ja itsekin intouduin siitä pienen pätkän kirjoittamaan. Mielestäni uusi pakkaus on kokonaisuutena onnistuneempi kuin tuo viimevuotinen, ja tuo uudesta pakkauksesta löytyvä collegehaalari on oma ehdoton lempparini! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy käydä lukemassa myös sinun juttusi :)

   Mä kanssa tykkään collegehaalarista ja on tosiaan kiva kokonaisuus tänä vuonna.

   Poista
 3. Sytyn tuohon college-haalariin! :)
  https://faijahommia.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se näyttää olevan saanut paljon suosiota eli nähtävästi hyvä uudistus :)

   Poista

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!