perjantai 17. maaliskuuta 2017

Vegaanit & ekologiset Hemma-pesutuotteet

Itseäni kiinnostaa tuotteissa ekologisuus, mutta myös design. Kotimaisuus on tietenkin iso plussa. Sain testiin blogin kautta Nordic Ekolivingin uutta puhdistustuotesarjaa Hemmaa. Sarjassa yhdistyy ekologisuus ja kaunis ulkoasu. Hemma-tuotteet ovat kasvispohjaisia ja kaiken kukkuraksi vielä valmistetaan Suomessa.


Itse pidän myös kovasti Hemma-tuotteiden ulkoasusta. Ne ovat yksinkertaisen kauniita. Tyylikkään ulkoasun takana on Polkka Jam, joka on pieni suomalainen suunnittelutoimisto Kemiöstä. Mielestäni he ovat onnistuneet tavoitteissaan tekemään hyväntuulisen ja raikkaan näköiset tuotepakkkaukset Hemma-tuotteille. Pakkauksen kyljestä löytyykin Design From Finland -merkintä. Tykkään siitä, että arjen käyttötuotteetkin ovat ilo silmille ja ne on mukava jättää pöydälle esille. 


Nordic Ekoliving lähetti minulle Hemma tiskiaineen, shampoon ja suihkugeelin, joita pääsin kokeilemaan.

Ensimmäisenä testasin tiskiainetta. Sitä ei tarvinnut laittaa paljon ja toimi muutenkin hyvin. Ja enpä muista koska minulla olisi ollut näin hyvän tuoksuista tiskiainetta. Keittiössä oli ihana kevyt piparmintun tuoksu. Sama tuoksu löytyy myös sarjan siivoussuihkeesta. Voin kuvitella, että koti tuoksuu ihanalta, kun sitä käyttää.

Tiskiaineen lisäksi sain testattavaksi shampoon ja suihkugeelin. Suihkugeeli on varustettu miedolla bergamontintuoksulla. Shampoossa puolestaan on ihana appelsiinintuoksu. Tuoksut eivät kuitenkaan ole mitään kovin vahvoja vaan juuri sopivissa määrin. Sarjasta löytyy lisäksi limen tuoksuinen käsipesuneste ja piparmintun tuoksua kotiin tuova siivoussuihke.


Yhteistyössä Nordic Ecoliving (kotisivut) ja Mammalandia (kotisivut). Löydät kummatkin myös facebookista: Nordic Ecoliving ja Mammalandia.

2 kommenttia:

  1. Meillä alkaa tuo yleissuihke pikkuhiljaa loppumaan ja pakko myöntää, että oon koukussa tuohon tuoksuun! Se on niin herkullinen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä voin kuvitella, että siinä on ihana tuoksu, kun nuo muutkin olivat niin kivan tuoksuisia! :)

      Poista

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!