lauantai 5. elokuuta 2017

Europeade 2017 TurussaTänä kesänä Turussa on ollut paljon kaikkia isoja tapahtumia. Viime viikolla kaupunkiin saapui 6000 kansantanssijaa ympäri Eurooppaa. Isompia näytöksiä pääsi ihailemaan liput ostamalla, mutta kaupungissa oli myös paljon erilaisia ilmaisia esityksiä.

Meidän perhe kävi perjantaina ja sunnuntaina kävelemässä keskustassa Aurajoen rantaa pitkin. Samalla tietysti ihasteltiin näytöksiä. Pienempiä esiintymislavoja oli monessa kohtaa joen vartta ja kävelykadulla.

Saimme ihastella upeita kansallispukuja,  nautimme hyvästä musiikista ja tanssiesityksistä. Osa musiikista tuli nauhalta, mutta osa oli ihan livemusiikkia. Taaperokin katseli ja kuunteli innoissaan. Eipä hän tuollaisia tansseja tai pukuja missään olekaan ennen nähnyt. Itsekin harvoin näkee.

Me vanhemmat olimme viime lauantaina 30-vuotisjuhlissa ja meni aika myöhäiseen. Sunnuntaina halusimme vain ottaa rennosti ja menimme taas kävelemään ja fiilistelemään Aurajoen rannoille. Varvintorilla oli hienoja esityksiä ja saimme ihastella Suomen eri alueiden kansallispukuja. Muutaman kuvan ja videon olenkin Instagramiini laittanut (kotonajakaupungilla).

2 kommenttia:

 1. Iso tapahtuma ollut 😊Aura joen ranta on kaunis ❤️Mukavaa sunnuntaita ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3

   Oli kyllä tosi iso tapahtuma. Mukava tapahtuma oli ja ilmatkin suosivat :)

   Poista

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!