keskiviikko 11. lokakuuta 2017

Jäätelökakkua -3v. synttärit vol.3.


Olenkin täällä blogissa jo kertonut miten juhlistettiin yhtenä viikonloppuna parilla kakulla meidän kolme vuotiasta poikaa (Ryhmä Hau -teemasynttärit ja junakakku). Oikea syntymäpäivä oli arkena tiistaina, joten silloin juhlimme vain oman perheen kera.

Aamu alkoi tietysti syntymäpäivä lauluilla. Ne tuli kahdella kielellä peräkkäin, kun kaksikielinen perhe olemme. Pojalla oli dagis päivä, joten aika normaalisti päivä meni. Toki sielläkin häntä vähän juhlittiin.


Kun tulimme iltapäivällä kotiin niin hän heti kyseli missä mun paketti on. Muisti hyvin, kun sanoin, että saa sitten dagiksen jälkeen kotona paketin. Sitä ehdittiinkin kysyä useampaan otteeseen ennen kuin sain lahjan ja kortin esille.

Isosta paketista oltiin innoissaan ja ihmeteltiin "mitä täällä on". No Ryhmä Hau -vahtitornihan sieltä tuli meidän pienelle Ryhmä Hau -fanille. Sillä alettiinkin sitten heti leikkimään.

Viikonloppuna oli kakkuja mahan täydeltä niin nyt tein "vain" jätskikakun. Sitä hän oli halunnut, kun kovin jäätelöstä pitää.


Leikkasin vain litran jäätelöpaketista palasia. Päälle tein kolmosen kaupan valmiilla suklaakastikkeella, jota myydään tuubissa. Siihen vähän strösseleitä päälle niin tuli vähän väriä mukaan. Ja tietysti se kynttilä piti kakkuun vielä laittaa ja sai puhaltaa onnittelulaulun jälkeen.

Päivän päätteeksi meillä oli väsynyt, mutta erittäin onnellinen kolme vuotias.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!