torstai 3. toukokuuta 2018

Onko lapsesi syntynyt 5.5.2015?


Meidän perhe käy melko paljon museoissa ja 3-vuotiaskin on niistä innoissaan. Museoista löytyy paljon kivaa puuhaa myös lapsille. Täksi vuodeksi mulla ja miehelläni onkin ostettu Museokortit. Lapsi on vielä niin pieni, että pääsee moneen museoon ilmaiseksi. Mulle tulee sähköpostiin Museokortilta uutiskirje ja sieltä huomasin tämän uutisen, josta halusin vinkata. 

Meidän perhe kävi Turun Biologisessa museossa keväällä. Siellä askarreltiin ötököitä.

 Museokortilla on synttärit ja sen kunniaksi kaikki, jotka ovat syntyneet 5.5.2015 saavat elinikäisen Museokortin. Kortti on voimassa 200 vuotta (tai niin kauan kuin Museokortti -järjestelmä on voimassa).

Museokortilla pääsee ilmaiseksi sisään noin 270 museoon Suomessa.
Kannattaa siis vinkata kaverille jos tiedät jonkun jonka lapsi on syntynyt toukokuun viides päivä 2015. Ilmoita synttärisankari Museokortin asiakaspalveluun (museokortti@museot.fi) 5.5. klo 23.59 mennessä. Sieltä saa tarkemmat tiedot. Syntymäpäivä pitää todistaa. Kaikenlisäksi huoltajakin saa vuodeksi tavallisen Museokortin.

Voit seurata blogia FacebookissaBloglovinissa ja Blogit.fi:ssä. Kotona ja kaupungilla -puuhia löytyy enemmän Instagramista @kotonajakaupungilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!