maanantai 3. huhtikuuta 2017

Rento perheviikonloppu

Meillä on ainakin mukava ja rento viikonloppu takana. Toivottavasti myös teillä! Välillä on vaan mukava olla ja ottaa rennosti. Meillä ei ollut mitään suunniteltua ohjelmaa viikonlopulle. Otsikkossa on perheviikonloppu, mitä meillä nyt oikeastaan aina on. Tällä kertaa vain ei ollut ketään muita sillä emme käyneet kyläilemässä eikä meilläkään käynyt ketään.

Mun orkideat jaksavat vain kukkia yhä uudelleen ja uudelleen.
Perjantai oli meillä kaikilla vapaata, joten nukuimme pitkään. Isäntä kävi kuitenkin töissä avustamassa huonekalujen siirrossa. Me leikittiin taaperon kanssa sillä aikaa junilla (tällä hetkellä kuuminta hottia kaikki junajutut). Viime aikoina lasten huoneen lattian onkin päivittäin vallannut iso junarata erimuodoissa.


Isäntä ehtii juuri kotiin, ja mä lähdin sillä oven avauksella. Yksi äiti tässä lähettyvillä järjesti lastenvaatekutsut. Olinkin ekaa kertaa Milk Copenhagen -merkin vaatekutsuilla. Mitään ei pitänyt ostaa, sillä itse toivon saavani ainakin muutaman kilon pois. Taaperolla taas on aika paljon vaatteita. Tyttöjen mallistossa oli oikein kivoja vaatteita, mutta poikien vaatteet ei jotenkin iskenyt muhun. Toki siellä oli kivojakin vaatteita mukana.

 Mitään ei pitänyt tilata, mutta päädyin kuitenkin tilaamaan taaperolle kesäksi kivat raidalliset shortsit. Nyt odotan innolla, että päästään testaamaan onko ne sopivat ja miltä ne näyttää hänen päällään. Olikin oikein mukava välillä istua äitiporukalla iltaa. Tarjolla oli emännän tekemiä ihania piirakoita, salaattia ja skumppaa. Pöydässä oli myös herkullisen näköisiä muffinsseja, mutta sain pidettyä itseni aisoissa ja en edes maistanut.

Kotona onkin sitten tullut enemmän herkuteltua. Syytän pääsiästiä :)

Ehdin kotiin juuri taaperoa nukuttumaan. Äitiä olikin vähän ikävöity. 
Kotona mua odotti vielä piccolo skumppaa jääkaapissa. Katsottiin isännän kanssa leffaa (kuten melkein joka ilta taaperon nukahdettua).

Lauantaina oli masentavan näköinen ilma. Ihan harmaata ja sumuista. Isäntä oli pari tuntia vaalihommissa. Mä ja taapero menimme bussilla keskustaan. Tarkoitus oli käydä jotain pientä haukkaamassa jossain kivassa kahvilassa. Meillä tuli kuitenkin maha jo täyteen, kun saimme vaalikeittoa torilla. Toisessa kojussa oli tarjolla köyhiä ritareita hillolla ja kermavaahdolla. Lisäksi karkkia sieltä täältä. Kävimme sitten vain vähän kaupoilla katselemassa ja taapero nukahtikin sopivasti rattaisiin vähän ennen bussiin menoa. 

Tämä kuuluisa jäätelökioski ihastutti pientä junafania sen verran, että ratikan ympäri juostiin useamman kerran. Välillä piti pysähtyä ihastelemaan vaunua. Tåg -tuna -tuna -tåg kuului vain junafanin suusta.
Kotona leikittiin taaperon kanssa, leivottiin yhdessä ja illalla tehtiin tacoja. Mä nukuin taaperon kanssa päikkärit ja isäntä sai rauhassa pelata tietokoneella. Kävimme myös illalla saunomassa ja puhalleltiin siellä saippuakuplia.

Sunnuntaina sama rento ote jatkui. Iltapäivällä suuntasimme Lasten liikunnan ihmemaahan. Tällä kertaa kävimme Kupittaan urheiluhallilla. Taapero tykkäsi kovin. Siellä on myös kiva alue perheen pienimmille (1-3v.). Urheilujen jälkeen kävimme nopeasti myös ruokakaupassa. Sitten kotona oli vielä lettukestit ennen iltatoimia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!