tiistai 6. joulukuuta 2016

Brion joulukalenteri

Nykyään joulukalentereissa on jo ihanan valinnan vaikeus, kun niitä on niin paljon erilaisia. Omassa lapsuudessani oli vain jotain kuvakalentereita ja suklaakalenterit. Vähän joka kaupasta löytyi ne pari samaa suklaakalenteria. Tosin niistä ilahduttiin kyllä kovasti.Tänä vuonna, kun meidän taapero on 2v. ja ymmärtää jo jonkin verran näiden juttujen päälle niin minäkin paneuduin oikein tuohon joulukalenteriasiaan. Perinteinen suklaakalenteri oli jo heti pois peleistä, sillä se sisältää maitoa. Muutenkin halusin mieluummin jotain muuta kuin karkkikalenterin. En ole mitenkään erityisesti pienten lasten herkuttelua vastaan, mutta meillä tulee muutenkin syötyä herkkuja ilman, että vielä olisi kalenterissa lisää.


Toisaalta olisi myös kiva, että kalenterissa on jotain järkevää ja pidemmäksi aikaa iloa. Nykyään valikoima onkin todella laaja ja löytyy kalentereita joissa on meikkejä ja kosmetiikkaa, teetä, muumihahmoja, muumikirjoja, Peppi Pitkätossua, legoja ja Playmobileja eri hahmoilla, hevosia ja muita eläimiä, jalkapallojuttuja. Lisäksi on vielä Hama -Play Doh - ja kalentereita ja monia muita. 

Myös tyttöjen suosiossa olevia Disneys Frozen -kalentereita löytyy. Cars joulukalenteri olisi muuten ollut meidän suosikki (taapero rakastaa Cars autoja), mutta sisältö ei ehkä ole vielä 2-vuotiaalle sopiva. Se sisältää mm. kyniä ja kumeja Cars-teemalla. Jos sisältönä olisi ollut Cars pikkuautoja niin olisin sen heti ostanut.


Autojen lisäksi 2v. poika rakastaa Brio junia. Olin jossain tällaisen nähnyt ja yritin sellaista metsästää kaupoista, mutta tuloksetta. Netistä lopulta löysin ja tilasin heti. Meillä on nyt joka päivä koko perhe ollut aivan innoissaan joulukalenterin ympärillä katsomassa mitä sieltä tulee. Taapero tietysti saa avata.

Brion joulukalenterista on tähän mennessä tullut mm. jouluinen veturi, duplohahmo ja apina sekä radan osa. Ihmettelin aamulla mahtaako taapero olla pettynyt, kun luukussa oli vain pieni radan palanen. Siitä oltiin kuitenkin innoissaan.

Sen pienen hetken lisäksi jolloin kalenterin luukku avataan niin näistä yllätyksistä on pidemmäksi aikaa iloa. Heti kun luukku on avattu niin taapero juoksee yllätyksen kanssa huoneeseensa ja alkaa rakentaa junarataa.

Millaisia joulukalentereita teiltä löytyy?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!