sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Erilainen isyyspakkausViime vuosina on yleistynyt tapa, että tulevalle isälle kootaan isyyspakkaus. Se on yleensä jonkilainen selviytymispaketti tuleviin koitoksiin vauvan kanssa. Yleensä huumorilla höystettynä. 
Monissa blogeissakin on näkynyt mitä ihanampia tuunattuja laatikoita. Sisältönä vähän kaikkea vauvanhoitotuotetta, kumikäsineet, pyykkipoika, korvatulppia, Red bullia, Buranaa, Sisua, sikari, vaatteita hauskoilla teksteillä, aiheeseen liittyvää kirjallisuutta, silmänympärysvoidetta, kauniita sanoja jne. 

Jossain vaiheessa lasta odottaessani mielessäni kyllä oli hauskan isyyspaketin kokoaminen. Se kuitenkin jäi tekemättä. Nyt näin pari viikkoa sitten ensimmäisen kerran tällaisen (kuvassa olevan) vähän erilaisen isyyspakkauksen ruokaostoksilla ollessani. Oli ihan pakko napsaista kuvakin. Sai ainakin mun suupielet ylöspäin. Ei kyllä taida Kelalta saada tähän tukea. Luulen, että tämä olisi meillä sopiva isyyspakkaus. Mieheni ei varmaan sen enempää arvostaisi näkemääni suurta vaivaa kootessani isyyspakkauksen tuotteita ja näpertelyjäni pakkauksen parissa kuin saadessaan tällaisen olutpakkauksen. Itse asiassa olettaisin, että tämä olisi juuri meidän isännälle sopiva isyyspakkaus ja jota varmasti arvostaisi. Niin ja onhan tuossa pässi kuvassakin! Liekö siitä markkinointipuoli tämän idean keksinyt...

Oletteko te tehneet jonkinlaisen isyyspakkauksen tulevalle isälle? 


6 kommenttia:

 1. Hei, minä tein Ikkälle isyyspakkauksen synttärilahjaksi.
  Ostin hänelle FredPerryn olkalaukun, jonka sisälle laitoin vauva juttuja.
  Idea oli antaa hänelle oma ns. Hoitolaukku, joka olisi miehekäs.
  Näin sain itse valita vaunuihin hieman naisellisemman hoitolaukun;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo olikin tosi kiva idea! Varmasti moni mies valitsisi erilaisen hoitolaukun kuin sen vaimon (tai mikä sääty itse kullakin on) valitseman ehkä hieman naisellisen laukun =D

   Poista
 2. http://kaaoskaksiossa.blogspot.fi/2016/02/isyyspakkaus.html

  Tuolta linkistä löytyy meidän isyyspakkaus, mutta kyllä tuokin olis ollut hauska ja huomattavasti helpompi toteuttaa, voi olla, että tollasta olis arvostanut enemmän :D Vaikka olihan tuo mun tekemä pakkaus kyllä kovasti tykätty:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävin heti kurkkimassa =D Tosi kivan pakkauksen olit koonnut ja näyttikin hienolta!

   Poista
 3. Minä en enää noita isyyslaukkuja katsele sillä silmällä :) Mutta ideanahan tämä on mitä mainioin.
  Isät arvostavat!
  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!