maanantai 25. huhtikuuta 2016

Tapahtumarikas viikonloppuViikonloppuumme tuli yllättäen muutoksia. Siskon perheineen piti alun perin tulla meille yökylään. Heidän oli tarkoitus lähteä syntymäpäiväjuhlille ja 2v. serkkupojan piti jäädä meille illaksi hoitoon. Siskoni oli kuitenkin kovassa flunssassa, joten juhlat ja vierailut jäivät nyt väliin. Täytyy ottaa sitten uusi yritys toisella kertaa. Mitä me sitten puuhattiin?


Pejantaina olimme koko perhe lounaalla ja ilta meni koti-illasta nauttien. Lauantaina heräsimme kaikki jo aikaisin. Syötiin rauhassa aamupalaa ja leikittiin. Sitten lähdimme käymään Kaarinassa sillä siellä oli Krossin Kevättuuletus jolloin oli paljon ohjelmaa eri yrityksissä ja niiden pihoilla. Krossi on siis yrityskeskittymä Kaarinassa. Aluetta kiersi kesäisestä Turun keskustastakin tuttu näky Jokke Jokijuna.

Kiersimme kirpputorin ja sen pihalla tapahtuman ajan olevat kirppispöydät. Tällä kertaa meille (tai siis mulle) ei tarttunut mitään käteen. Isäntä ja poika leikkivät Seesam -kirpputorin leikkitilassa sillä aikaa, kun mä kiertelin ja katselin kirpputorilla.Useammassakin paikassa olisi ollut tarjolla ilmaista ruokaa, mutta me tyydyimme tällä kertaa lettuihin. Niitä sai kyllä vähän aikaa jonottaa sillä muutama muukin halusi niitä. Taaperollekin maistui koko lettu. Namskis!


Myynnissä oli myös hauskoja penkkejä erilaisina eläinhahmoina. Ne oli kaikki tehty tekstiiliteollisuuden ylijäämäpaloista. Tunnistinkin meidän sohvakankaan yhdessä tuoleista. Hieno kierrätysidea! Keittiötarvikeliike Heirolista teimme mukavia löytöjä kotiin. 


Staffan sai myös ensimmäisen poniajelunsa. Alussa hän hieman ihmetteli, mutta pieni kierros Alison-ponin kyydissä meni hyvin äidin kulkiessa vierellä. Saimme näissä puuhissa jo vierähtämään muutaman tunnin, joten emme kaikkia paikkoja edes käyneet lävitse. Tapahtumaa oli juontamassa Saija Palin. Tapahtumassa olisi vielä ollut mm. peräkonttikirppis, Muumit, pomppulinna, lisää vanhoja autoja, arvontoja yms.

Sunnuntaina meillä oli pihaleikkejä ja kodin siivousta (ikuisuus projekti!) sekä iltapäivällä oli viereisellä koululla MLL kirpputori ja Lasten liikunan ihmemaa.


Mitenkäs teidän viikonloppu sujui? Mukavasti toivottavasti!

4 kommenttia:

 1. Näyttää ja kuullostaa kivalta <3
  Meillä meni viikonloppu mukavasti, kävimme markkinoilla, puhaltelimme saippuakuplia, kävimme syömässä ulkona ilman lapsia sekä peräkonttikirppiksellä :) Paljon kaikkea kivaa siis <3

  Ihanaa viikkoa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kävinkin sun blogista lukemassa juuri kuulumiset =)

   Ihanaa viikkoa myös sulle! <3

   Poista
 2. Tuollaiset tapahtumat onkin kivoja :D Eläimet iskee lapsiin aina ja noissa vanhoissa autoissakin on tunnelmaa :) Mä otin viikonlopun levon kannalta tai oikeastaan migreeni pakotti lepäämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä ihan vaan oleminen on luksusta! Tosin sulla nyt ei varmaan kovin luksus ollut olotila jos migreeni oli =( Toivottavasti meni hyvin ohi!

   Poista

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!