sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

MLL:n kirpparilla


Tällä kertaa MLL:n kirpputori oli ihan meidän nurkilla, joten pakkohan sinne oli mennä katselemaan. Isäntä jäi kotiin taaperon vielä nukkuessa päiväuniaan. Sain siis ihan rauhassa katsella ja kierrellä kirpputorilla (isännän kauhuksi). Kävelin ripeää vauhtia läheiselle koululle, jossa kirppis tänään pidettiin. Ulkona oli jo pari myyjää ja kurkkasin heidän myyntipöytänsä ennen jonoon siirtymistä. Esimerkiksi hyvät Julbon aurinkolasit olisi saanut eurolla, mutta olivat pinkit niin jäi sitten minulta ostamatta. 

Tällä kertaa jonoa ei ollut niin paljon mihin olen tottunut MLL:n kirpputoreilla olevan. Väkeä tuli kuitenkin koko ajan lisää ja pöytien katseleminen olikin paikoin aika ahdasta. Myös tuttuja näkyi niin myyjissä kuin ostajissakin. Monet olivat tehneet kivoja löytöjä ja myyjät vaikuttivat ihan tyytyväisiltä myyntiin. Kävijöitä olikin parissa tunnissa ollut nelisen sataa.  Asiakkaita kierteli kivasti koko tapahtuman ajan.


Mieheni tuli taaperon kanssa jälkikäteen koululle, sillä sovimme menevämme syömään munkkeja. Tuotto menee alueemme MLL-kerholle, joten hyvän asian puolesta söimme =) Piti siis ottaa vielä toinen munkki, mieheni maistoi sen sijaan porkkanaleivosta. Jatkoin itse vielä kiertelyä perheen miesväen siirtyessä liikuntahalliin sunnuntaiseen tapaan Lasten Liikunnan Ihmemaahan.Kirpputorilla oli paljon kaikenlaista vaatetta, lelua ja lasten tarviketta myynnissä. Tykkään itse siitä, kun tuotteet on hinnoiteltu niin ei tarvitse jokaisesta tuotteesta erikseen kysyä hintaa ja näkee heti vähän millaisia hintoja myyjä pyytää. Monella oli myös hyvin merkittynä mitä kokoja löytyy ja onko tytöille/pojille. Toki myyjät heti auttoivat, kun kyseli jotain tiettyä tuotetta tai kokoa. 

Tapahtuma järjestetään vapaaehtoisten voimin ja olin itse luvannut jäädä lopussa auttamaan. Laittelimme pöytiä takaisin oikeaan järjestykseen ja moppasimme lattioita. Meille piti alun perin tulla viikonlopuksi vieraita, joten en sen takia ollut tapahtumaan alkuun ilmoittautunut vapaaehtoiseksi. Siivouksen jälkeen soitin miehelleni, että tulee autolla noutamaan minut ja ostokset. Niitä tuli siis jonkin verran tehtyä! Kerron päivän kirppislöydöistäni sitten toisessa postauksessa. 

Keskiviikkona on taas seuraavan kerran MLL-Perhekahvila Koivulassa. Mennään sinne taaperon kanssa leikkimään, kahvittelemaan ja äitikin saa mukavaa juttuseuraa muista vanhemmista.


2 kommenttia:

  1. Kuullostaa kivalta! Mä tykkään myös käydä mll kirppiksillä aina sillon kun niitä järkkäillään:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään itse varsinkin siitä kun tietää, että siellä on juuri lapsille tarkoitettuja tuotteita/vaatteita myynnissä. =)

      Poista

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!