tiistai 19. tammikuuta 2016

Perheleikkikerhossa kirkolla & kirpparilla

Eilen herättiinkin vähän normaalia aikaisemmin n. klo 8.30. Aamutoimien jälkeen lähdettiin bussille, jonne taas kerran juostiin vaunujen kanssa (jotenkin mulle tulee vaan aina kiire sinne). Ehdimme sinne ihan hyvin ja vähän aikaa jouduttiin odottamaankin. En halunnut myöhästyä tästä bussista, sillä muutoin olisimme myöhästyneet seurakunnan perhekerhosta, johon olimme matkalla.
Ehdimme ihan hyvin kerhoon. Henrikinkirkon perheleikkikerho toimii kolmessa eri paikassa. Me ollaan yleensä käyty perjantaisin Koivulassa, kun on vain aikatauluumme sopinut. Nyt mentiin katsomaan millainen paikka tuo itse Henrikinkirkon tiloissa oleva perheleikkikerho on. Perheleikkikerhossa käy pääosin lapsen kanssa kotona olevia äitejä lapsineen ja isovanhempia lastenlastensa kanssa. Myös perhepäivähoitajia käy hoitolasten kanssa näissä.

Kerhot ovat kivoja niin poika hieman sosialisoituu ja saa leikkiseuraa. Itselleni se on myös kivaa vaihtelua kotona kyhjäämiseen. Nämä kerhot ovat ihan ilmaisia eikä niihin tarvitse mitenkään ilmoittautua.Yöllä oli taas tullut lisää lunta ja kaikkia kävelyteitä ei oltu vielä aurattu. Kirkolla on monta sisäänkäyntiä. Löysin oikean oven helposti, kun seurasin lumihangessa näkyviä rattaiden jälkiä. Ovi olikin ainoa, johon näytti johtavan jälkiä. Kyllä mä varsinainen Sherlockki olen ;) hah!


Staffan arasteli hieman aluksi uutta paikkaa ja halusi olla vain sylissäni. Kerhossa oli paljon uusia kasvoja, mutta löytyipä sieltä muutama tuttukin muista kerhoista. Söimme hieman tarjolla olevaa aamupalaa ja sitten olikin ohjatun leikin ja laulun aika. Sen jälkeen Staffan jo innoissaan tutustui uusiin leluihin ja kulki ympäriinsä. Äitikin sai kahvia juodakseen.Kerhon loputtua etsimme vielä Staffanin nallekorvapipoa. No se lopulta löytyi, Staffanin puvun hihasta. Taas kerran! Sitten pääsimme ulos putsaamaan rattaita joihin oli satanut lumikerros. Kärrytellessäni läheiselle bussipysäkille poika simahti. Katsoin kännykällä netistä bussiaikoja. Seuraava olisi tullut noin kymmenen minuutin kuluttua, joten päätin olla reipas ja tarpoa rattaiden kanssa pienessä lumihangessa kotiin asti. Tekee hyvää äidille ja poikakin saa vähän raikasta ulkoilmaa. Suunnitelmani kuitenkin taas nopeasti muuttuivat (kyllä olen päättäväinen ihminen!) ja päätin kiertää läheisen kirpputorin kautta.

Mimmin Kirppis sijaitsee Peltolassa. Kiersin kirppispöydät ja jotain pientä tarttuikin mukaani. Kävin nopeasti myös suuressa huonekaluhallissa katsomassa. Ostin Staffanille ihan uudet villasukat, kortteja ja yhden paidan itselleni. Sitten lähdimme taas kotia kohti tarpomaan ja matkalla soitin äidilleni kuulumiset.


Kerrostalomme hissi on kovin pieni, mutta juuri ja juuri sinne mahdutaan, kun heittoaisan nostaa ylös. Meillä on kyllä kärryvarasto, mutta Staffan nukkui vielä päiväuniaan, joten otin kärryt asuntoomme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!