perjantai 15. tammikuuta 2016

Vielä vähän Downton Abbey:tä!


Vähän aikaa sitten tuli viimeinen Downton Abbey -jakso televisiosta. Ollaan miehen kanssa katsottu sitä aina iltaisin. Mieheni oli se joka innostui sarjasta. Hänen työpaikallaan oli puhuttu siitä kahvihuoneessa. Oli tainnut olla hyvät keskustelut, kun mieheni halusi myös pysyä mukana keskustelussa. Hän ehdotti minulle, että katsoisimme yhdessä tätä sarjaa. Siitä se sitten lähti.

Taisi olla toiseksi viimeinen jakso tulossa illalla, kun mieheni saapui kotiin iltapäivällä töistä ja sanoi, että hänellä on sitten kello yhdeksän oltava tv:n ääressä. Pomolta oli tullut käsky, että pitää laittaa kännykkään muistutus, hälytys soimaan ysiltä ja katsoa Downton Abbey. Aika ihana pomo. En kyllä kysynyt saako hän siitä vielä palkkaakin.Me katsotaan aika paljon erilaisia sarjoja. Katsotaan usein melko tiuhaan tahtiin niitä. Suunnilleen yksi tai kaksi jaksoa illassa, kun poika on mennyt nukkumaan. Tänäänkin ollaan yksi Mr. Selfridge -jakso katsottu. Jep, ollaan sohvaperunoita. Se vain on kiva ottaa illalla yhdessä rennosti. Viimeiseen Downton Abbey -jaksoon oltiin varauduttu hyvillä suklailla ja punaviinillä. Lisäksi vähän kynttilän valoa tunnelman luomiseksi.

Hyvän sarjan loputtua piti keksiä jokin uusi sarja tilalle. Mieheni yleensä katselee jostain netistä tietoa sarjoista ja ehdottaa sitten mulle jotain niistä. Nyt meillä on meneillään tosiaan tuo Mr. Selfridge, kolmas tuotantokausi. Se on myös tosi hyvä sarja, joka sijoittuu suunnilleen samaan aikakauteen kuin Downton Abbey. Siitäkin meillä alkaa pian olemaan jo valmistuneet sarjat katsottuna, joten pitää sitten odotella ainakin kevääseen asti, jolloin tule uusi kausi.

Sain tänään vielä vähän nauttia Downton Abbeysta, kun löysin hauskoja lyhyitä videoita YouTubesta. Juuri niitä Frejn kanssa katseltiin ja naurettiin. Jos et ole vielä niitä nähnyt niin kannattaa katsoa. Tässä yksi hauskoista videoista . Olipa siinä mukana myös Mr. Selfridge.Ja vielä vähän lisää! Löytyy myös George Clooney.


Downton Abbey -elokuvan tekemisestä on ollut hieman juttua. Toivottavasti sellainen nähdään pian. Minulle yksi lippu ensi-iltaan, kiitos!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!