torstai 21. tammikuuta 2016

Kirpparikierroksella -Lasten Seesam

Lapset kasvavat nopeasti ja uusia vaatteita tarvitaan koko ajan lisää. Varsinkin, kun meillä on nää neljä vuoden aikaa, jotka tuovat omat vaatimuksensa lasten vaatteisiin. Jos lapsen vaatekaapin täyttää ihan uusilla vaatteilla niin vaatteisiin kuluu helposti monia satoja euroja. Yhä useampi suosiikin nykyään lastentarvikkeiden ja vaatteiden ostamista käytettynä. Kierrätys on päivän sana. Myös hyvätuloiset käyvät kirpputoreilla.


Päätin pitkästä aikaa käydä Kaarinan Krossissa sijaitsevassa Lasten Seesam -kirpputorilla. Staffan nukahti autoon juuri ennen kuin päästiin parkkipaikalle. Oltiin tultu suoraan kerhosta. Kirpparilla oli hiljaista, joten uskalsin jättää pojan nukkumaan lastenleikkipaikan pehmusteelle. Kuljetaan Lasten Seesamiin aina omalla autolla, kun bussilla sinne on vähän hankala kulkea. Kirpparilla on hyvä parkkipaikka ihan talon edessä. Tänne piipahtaa Turku-Helsinki moottorieltä ihan parissa minuutissa.
Mulla ei ollut mitään erityistä mitä olisin etsinyt, mutta katselin josko jotain kivaa vain sattuisi tulemaan vastaan. Tarjontaa oli kyllä kivasti.
Kirppis on tosi siisti ja valoisa. Pölykasoja ei hyllyillä näy. Myytävä tavara on pääosin tosi siistiä ja hyväkuntoista. Myynnissä on paljon mm. Polarn & Pyret, Me&I, Ticket to Heaven ja muita merkkivaatteita. Löytyy myös paljon ihan perus H&M, Lindex ja vastaavien liikkeiden vaatteita. Hintapolitiikka riippuu ihan pöydästä. Välillä löytyy vaatteita ihan muutamilla kymmenillä senteillä, kun toiset pyytävät samasta tuotteesta useampaa euroa.
Yläkerrasta löytyy vähän isompia lastenhoitovälineitä ja lisää vaatteita. Myös luistimia oli kivasti tarjolla.Staffanin ollessa mukana käytän kauppakärryjä, jotta hän saa istua siinä. Käytävät ovat vain hieman kapeat, joten kahdet kauppakärryt eivät mahdu ohittamaan toisiaan. Staffan heräsi, kun otin hänet syliini ja käytiin yläkerrassakin kurkkaamassa.


Kirpparilla voi myös huoahtaa hetkeksi vaikka kahvikupposen ääreen, sillä heillä on pientä purtavaa ja juotavaa myynnissä. Myös syöttötuoli löytyy niin voi ruokkia lapsensa ostosten lomassa.Vähän isommat lapset voivat leikkiä yksinään sillä aikaa, kun vanhemmat tekevät kirpputorilöytyjä.


Miettisin vähän aikaa jos ostaisin tällaisen kivan tähtikuvioisen Ticket to Heaven -haalarin Staffanille kolmella kympillä ja vitosella Adidaksen laukun. Ne jäivät kuitenkin hyllyynsä vielä odottamaan toista ostajaa. Päätin, että meillä ei nyt ole mitään välttämätöntä tarvetta kuitenkaan niille vaikka kivoja olisivatkin.

Mukaani tarttui tällä kertaa vain tällainen neljän euron takki. Käyttekö kirppareilla? Entä ootteko tehneet jotain superhyviä löytöjä?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!