sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Wc-paperihylsystä lahjarasiaksi

Ystävänpäivä lähestyy ja läheisimpien muistamiset mielessä. Tässä erittäin helppotekoinen pieni lahjarasia, joka soveltuu vaikka lapsen kanssa askarreltavaksi. Vain mielikuvitus on koristelussa rajana ja voi toteuttaa vastaanottajan (tai tekijän) näköisen lahjarasian. Luulen,  että Staffan saa vielä ennen ystävänpäivää maalata pari rasiaa sormiväreillä isovanhemmille viemisiksi. Voin sitten laittaa kuvia jos saadaan sellaiset tehtyä.Jokaiselle kertyy wc-papereista hylsyjä. Niistä voi askerrella kauniita lahjarasioita koruille, karkille tai mitä muuta tahansa pientä annatkaan lahjaksi. Hieman pidemmän lahjarasian voi tietysti tehdä talouspaperirullasta jäävästä hylsystä.


1. Tarvitset tyhjän wc-paperirullan hylsyn.
2. Taita peukaloilla päädyistä päätyjen puolikkaat sisään päin.3. Keksi erilaisista materiaaleista koristelutarpeita ja/tai osta askarteluliikkeestä.Itse olen käyttänyt koristeluun askartelutarvikkeita, joita askartelukaapistani valmiiksi löytyy. Tykkään vanhoista kirjoista ja niiden kauniita vanhoja sivuja olen näissäkin askarteluissa käyttänyt hyödykseni.

Tähän revin kirjan sivun, jonka liimasin. Reunoille levitin puikkoliimaa ja sirottelin päälle kimallejauhetta. Levitän sitä aina paperin päällä niin ylimenevät voi vielä helposti hyödyntää.


Päälle vielä jokin kiva koriste. Tässä pari esimerkkiä.
Myös erilaiset nauhat sopivat koristelun viimeistelyyn. Pienemmistä rasioista tuli tällä kertaa tällaisia.

Seuraavaan laitoin koristeeksi helmirannekorun ja koristeruusun.Tähän tein kuvioleikkurilla sydämen vanhan kirjan sivusta.

Nyt vain keksimään mitä rasioihin laittaa lahjaksi! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!