torstai 11. helmikuuta 2016

Muista ystävää!


Ystävänpäivä on taas sunnuntaina 14.2. Tuo otsikko on vähän harhaanjohtava, sillä mikä mä olen sanomaan, kun en ole kauheasti asian eteen tehnyt. Meiden perhe on ollut reissussa, joten en ole pahemmin ehtinyt siihen sen enempää valmistautua.
                                                        Ystävyys on kuin perhosen lento,
                                                                    niin hauras,
                                                            kaunis ja ihmeen hento.
                                                                Vaan hoivaapa sitä
                                                                  ja huolta kanna,
                                                              sen kauniimpaa asiaa
                                                                    ei elämä kanna.


Korttiin laitoin tuon runon, josta pidän. En kyllä tiedä kenen kirjoittama se alunperin on. Sitä kuitenkin useamman kerran olen nähnyt.

Pikku Staffan nukkuu päiväunia, niin mä ehdin sillä aikaa muutaman kortin tässä juuri tehdä/kirjoittaa. Tänä vuonna meiltä lähtee vain ihan pari ystävänpäiväkorttia ja nekin ehdin vasta huomenna viemään postiin, joten ovat vasta maanantaina perillä. Laitan kuitenkin sitten ystävänpäivänä vielä jonkin kivan tekstiviestin kuvan kera parhaimmille ystävilleni ja facebookiin myös siellä oleville ystäville. <3

Osan läheisimmistä näenkin tässä loppuviikosta, joten he saavat ystävänpäiväkortit suoraan käteen pienen lahjan kera. Ja suklaatahan pitää aina olla, vai mitä? ;) Tällä kertaa se on tietysti sydämen muodossa.Aikaisemmin askartelin tuollaisia wc-paperihylsyistä tehtyjä lahjarasioita (tästä ohjeeseen), joita käytän nyt pienien ystävänpäivälahjojen antamiseen. Mulla on vielä yksi ystävänpäivälahja tekeillä. Saatte lukea sen tekemisestä sitten, kun olen saanut sen valmiiksi ja napsittua pari kuvaa siitä (joten vielä en toivottele hyvää ystävänpäivää).2 kommenttia:

 1. Todella kivan näköinen kortti !
  Ja ihana tuo runo <3

  Mukavaa ystävänpäivää <3

  VastaaPoista
 2. Kiitos!

  Ja ihanaa ystävänpäivää myös sinulle! <3

  VastaaPoista

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!