torstai 25. helmikuuta 2016

Viime viikon sairastupaMä en viime viikolla pahemmin käynyt missään, kun pikku Staffan oli sairaana. Oltiin vaan kotona neljän seinän sisällä, että hän paranee ja ettei menty muita tartuttamaan. Staffanilla (1v.4kk) oli hengenahdistusta ja hänellä todettiin rs-virus (joka jyllännyt voimakkaana mm. täällä Turun seudulla) ja ensimmäisen kerran korvatulehdus (kummassakin korvassa).

Toisaalta oli tosi kiva vaan olla kotona. Olenhan mä muutenkin hänen kanssaan kotosalla, mutta usein käydään erilaisissa kerhoissa, nähdään kavereita, kyläillään jne. Nyt ei ollut mihinkään kiirettä, oltiin vaan ja katsottiin Staffanin lempiohjelmia. leikittiin ja halittiin. Kunnon ruoka ei oikein maistunut pojalle, joten sai herkkuja, että jotain sai suusta alas. Pari kertaa kävin pikaiseen kaupassa ruokaostoksilla ja ostamassa Staffanille tarvikkeita. Isäntä oli sillä aikaa kotona Staffanin kanssa leikkimässä.


Vaikka meillä oltiinkin kipeänä niin se ei menoa mitenkään haitannut. Staffan leikki ja puuhaili juttujaan ihan samanlaisella tarmolla, ilolla ja innolla kuin muutoinkin. Hänestä ei kyllä ulos päin huomannut, että oli niinkin sairas, että oli hyvin lähellä ettei lääkäri lähettänyt häntä suoraan Tyksiin. Onneksi tajuttiin mennä lääkärille. Ventoline tuntui auttavan hengitykseen, joten poika pääsi kotiin hoitoon. Kivempi näin, sillä Tyks on kuulemma tupaten täynnä. Pienen lapsen kanssa sairaalan käytävillä makoilu ja oleskelu ei tunnu kovin kivalta. Näin myös lääkärimme sanoi. Saimme kuitenkin suoralähetteen Tyksiin eli voisimme mennä sinne milloin vain mikäli tilanne tuntuu siltä.

Tässä pieni lista viikon parhaistapuolista:

1. Staffan nukkui välillä melkein kymmeneen asti. Harvinaista herkkua, että mä saan nukkua kauan tai ainakin niin, että herään ennen Staffania ja olen jopa pirteä.

2. Päiviäni kotona ovat (tuon pienokaisen lisäksi) piristäneet mun ihanat orkideat, jotka olen jollain ihmeen kaupalla saanut kukkimaan uudestaan.3. Muutamana iltana oli tosi hieno auringonlasku. Napsaisin parvekkeelta kännykällä kuvia.

4. Sain kivasti siivottua huushollia.

5. Neljän seinän sisällä ei niin haittaa vaikka äiti onkin vähän räjähtäneen näköinen.

6. Yhteiset päikkärit.

7. Sain löhötä sohvalla hyvällä omallatunnolla.8. Fammo oli täällä yökylässä.  Kiva, kun oli vähän aikuista seuraa päiväsaikaankin. Varsinkin nyt, kun ei olla viitsitty mihinkään lähteä kyläilemään eikä kerhoihin.

9. Pitkät puhelut.

10. Poika parani! <3 

Meidän kerhokäyntejä ja kerhokavereita onkin jo vähän ikävä. Oltiin juuri matkalla niin jäi siinä muutenkin pari viikkoa kerhot väliin. Meillä olisi myös ollut ystävien luona tuparit & 1v. synttärijuhlat, mutta mies sai sitten edustaa koko perhettä siellä. No pääasia, että poika on parantunut! Nyt on juuri alkanut hiihtolomaviikko, joten suurin osa kerhoista on kiinni, kun sinne voitaisiin taas mennä. Ollaan kuitenkin kaikkea muuta pientä kivaa nyt tehty ja käyty mm. Mummolassa ja kummitätiä moikkaamassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!