sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Ystävänpäiväviikonloppu


Viikonloppu meni tosi nopeasti. Meillä oli rakkaita vieraita käymässä. Staffan on ollut parisen päivää kipeänä, joten blogijutut ovat vähän saaneet jäädä.

Mieskin muisti ystävänpäivän ja toi jo 00.15 eteeni pienen ystävänpäivälahjan. Meillä ei ole tapana sen suuremmin juhlia ystävänpäivää. Jotain pientä ollaan ostettu tai tehty yhdessä jotain mukavaa. Sain tänä vuonna Frejltä ystävänpäivälahjaksi Fazerin uutta suklaata (suklaan ystävä kun olen), kortin ja skumppapullon. Hän oli ostanut myös aamupalaksi uusia jogurtteja, joissa oli sydämen kuva kannessa. Mä ostin hänelle arvan ja hyviä syötäviä.

Viikonloppu sujui ihanasti, kun meillä oli rakkaita ihmisiä kylässä. Sain myös kaikenlaista mukavaa synttärilahjaksi vaikken odottanutkaan mitään. Lisäksi sain mm. karkkia, pari muumimukia, lahjakortin vaatekauppaan, valokuvakehyksen, paperitarvikkeita ja muuta pientä. Synttärikukkasiksi sain kauniin orkidean pikkusiskoltani. Tykkään orkideoista kovasti. Tällä hetkellä mulla on niitä neljä. Jollain ihmeen kaupalla olen saanut ne säilymään hengissä ja kolme vanhempaa orkideaa kukkivat jo uudelleen.
Viikonlopun ehdottomasti huonoin puoli oli se, kun Staffan on ollut kipeänä. Tänään käytiin Lääkärikeskus Neossa ja hänellä on  todennäköisesti rs-virus sekä ensimmäistä kertaa korvatulehdus. Staffan on kyllä ollut erittäin reipas ja pirteä vaivoihinsa nähden. Lääkärikin ihmetteli miten pirteä poika on. Onneksi me mentiin lääkäriin! Lähellä oli jopa, että hänet lähetetään Tyksiin.

Ihanaa ystävänpäivää kaikille lukijoille! <3 

2 kommenttia:

  1. Myöhäiset synttäri onnittelut ! & Myöhäiset ystävänpäivät !

    Paljon voimia sinne sairasteluun, ja paranemisia <3

    VastaaPoista

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!