sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Viikon löytö

Tarkoitukseni ei alunperin ollut viettää torstaipäivää kaupungilla. Niin vain sattui käymään. Mieheni oli unohtanut pari pientä asiaa kotiin, joten kyseli jos satun kaupungilla liikkumaan ja voisin viedä ne hänelle töihin. Lähdettiin sitten Staffanin kanssa kärryillä bussittelemaan. Staffan käveli itse melkein koko matkan bussipysäkille. Nukkuikin sitten hyvin bussissa. Tosin päiväunien aika alkoikin jo olla.

Turun Stockmannilla on tällä hetkellä kolmannessa kerroksessa pieni outlet-alue, jossa suurin osa tuotteista on 80 prosentin alennuksessa. Suurin osa tuotteista on vaatteita, mutta löytyy sieltä jokunen sisustustuotekin. Löysin sieltä kivan paidan itselleni ja mukaan tarttui myös kaksi isoa säilytysrasiaa.


Nuo ovat aika tukevia ja päällinen on jotain nahkatyylistä. Ovat ainakin helppo pyyhkiä puhtaaksi. Niissä on myös kivat sangat. Alkuperäinen hinta oli 59,90€ /kpl. Ison alennusprosentin jälkeen maksoin vain 11 euroa kappaleelta. Ei siis hullumpi löytö! 


Olin varmaan aikamoinen näky lastenrattaiden ja kahden jättikokoisen kassin kanssa. Miksi aina silloin tekee isoja löytöjä, kun ei ole autolla liikkeellä? Kotiin mennessä bussi ehti juuri lähteä, kun olin liikennevaloissa. Onneksi niitä kulkee melko usein. Kävin siinä odotellessa viereisessä Kauppahallissa kiertämässä.

Isoimmatkaan muovikassit eivät olleet tarpeeksi isoja, joten ystävällinen kassaneiti teki vielä kantohihnat niihin. Sieltä siis pilkisti aika hyvin nuo löytöni. Yksi myyjä kauppahallissa heti kovin kiinnostuneena ihmetteli millaisia rasioita mulla on muovikasseissa. Olisi varmaan lähtenyt ostamaan, mutta mainitsin, että olivat hyllyllä viimeiset laatuaan. Ehdin tehdä vain pikaisen kierroksen kauppahallissa, kun pitikin taas mennä bussipysäkille ettei myöhästytä siitäkin. Kotona yksi pieni oli innoissaan uusista löydöistä. Sinne piti päästä sisään ja välillä kaataa sivuttain, että sen päällä voi ratsastaa. Vielä en ole ihan varma mitä aion noissa säilyttää. Sopivat niin kivasti meidän sisustukseen, että oli pakko ostaa. Kun halvalla sai! Luultavasti sinne tulee Staffanin harvemmin käyttämiä tavaroita. Yksi idea oli myös paperinkeräyslaatikkona pitäminen (jos saisin kivan pussin ommeltua tuonne sisään niin olisi helppo käydä tyhjentämässä).

 Mitä te säilyttäisitte tällaisessa korkeassa ja pyöreässä rasiassa? 

2 kommenttia:

  1. Vautsi, mahtavat löydöt! Meillä menisi varmaan paperinkeräyslaatikkona, toiseen voisi keräillä tyhjiä limpparipulloja (kunhan laittaisi muovispussin suojaamaan).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korit eivät vieläkään ole löytäneet lopullista sijoituspaikkaa kotonamme. Tällä hetkellä olen käyttänyt niitä taaperon vaatteiden lajitteluun kaapin siivouksessa. Toisessa on pieneksi menneet ja toisessa vielä isot vaatteet. Sijoitin ne myös olohuoneen sohvan kummallekin puolelle niin toimittavat (ainakin väliaikaisesti) pienen pöydän virkaa. Toimivat hyvin laskutasona, kun ovat juuri sopivan korkuisetkin =)

      Poista

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!