lauantai 27. helmikuuta 2016

Munat hakusessa

Huomasin pari viikkoa sitten, että pääsiäinen lähestyy kovaa vauhtia. Olin siis ruokakaupassa ja hyllyt notkuivat erilaisia pääsiäismunia. Piti heti kiertää karkkihyllyt läpi ja katsoa löytyykö lemppariani. No ei löytynyt! Olin vielä tuossa vaiheessa positiivinen asian suhteen, että vielä voi muualta löytyä. Etsin jo viime vuonna joka kaupasta lempisuklaamuniani, jotka ovat Maraboun täytettyjä suklaamunia. Lapsena lempparini oli Kinder-munat, mutta nämä ovat jotain vielä paljon parempaa! 


Nyt tällä viikolla näin surullisen uutisen lempikarkkieni suhteen: Suomalaisäidit sekosivat "töhnämunista" - kaupat myyvät ei-oota

Eli niitä ei valmisteta tänä vuonna. Eikä valmistettu viime vuonnakaan. Näköjään joku muukin on noihin ihastunut! Positiivista on se, että tuon jutun kautta löysin korvikkeen noille herkuille. Täytyy vain katsoa saanko haalittua niitä jostain käsiini.

Nämä kuvat olen ottanut silloin pari vuotta sitten, kun niitä vielä sai. Silloin hehkutin facebookissa näitä. Siitä tulikin mieleeni, että blogillani on nyt myös facebook-sivut. Käykää kurkkaamassa ja liittymässä niin näette uusimmat bloggaukseni, tervetuloa! 
Oletteko te tykästyneet näihin "töhnämuniin" tai johonkin muuhun pääsiäiskarkkiin? 

4 kommenttia:

  1. voi kauheata :D Nyt iski suklaan himo ja kovin :) kaikki suklaamunat menee :) Terveisin suklaanystävä:)

    VastaaPoista
  2. Mua huvittaa toi töhnämuna-trendi, en ihan oo hiffannu mitä moinen villitys iski :D

    VastaaPoista
  3. Juu, itsekään en tajunnut, että ne ovat noin suosittuja. Ovat kyllä todella hyviä nuo Maraboun alkuperäiset. Näköjään niitä joku muukin on syönyt kuin minä =D

    VastaaPoista

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!