sunnuntai 7. helmikuuta 2016

Terkut Teneriffalta!

Pari kokonaista päivää enää jäljellä täällä Teneriffan auringossa. Tässä hieman esimakua. Tabletilla vähän hidasta kirjoitella niin en täältä joka päivä ole blogiani päivittänyt. Isäntäkin varmaan hermostuis jos täällä joka päivä kirjoittelisin. Nautin nyt siis täällä lämmöstä, ruoasta, kylmistä juomista, rannasta ja kaikesta mahdollisesta mitä kymmenessä päivässä ehtii. Carpe Diem.Ehdin tässä pikaiseen kirjoittaa nojatuolilla löhöten ja jalat ylhäällä rahin päällä. Aamupäivä meni Los Christianoksessa markkinoilla. Muut ovat nyt siestalla tai aurinkoa ottamassa.

Ollaan omatoimimatkalla mieheni, taaperon ja Fammon ja Fafan kanssa. Asunto on hieno ( neljä makkaria, kylppäri, olkkari, keittiö, parveke, terassi, patio, biljardihuone). Lisäksi taloyhtiöllä on kaksi uima-allasta.
Ollaan ehditty kierrellä saarta. Vuokrattiin sitä varten auto. Nyt ollaan käyty muutamassa kaupungissa ja kylässä, eläintarhassa, shoppailtu, oltu rannalla (Staffan 1v.4kk on varsinainen rantaleijona), markkinoilla, Teidellä jne.


Kirjoittelen sitten kotona Suomessa paremmin kokemuksistamme teille. Kuvia olen ottanut myös tosi paljon, mutta ne mun pitää sitten siirtää koneelle kotona. Nämä muutamat otin nyt vain teitä varten tabletin kameralla. Niin ja lämmintä on ollut n. 23 astetta eli oikein sopivasti.

2 kommenttia:

 1. vautsi mitä kuvia! :) Kyllä tuolla kelpaisi nyt lekotella :D Niin kivan näköistä!

  <3: Sofia, fashionsituation.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia!
   Juu, oikein kiva paikka oli. Nyt taas täällä Suomen keleissä ja tuonne olisi kyllä kiva ollut jäädä kauemmaksikin aikaa =)

   Poista

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!