torstai 12. toukokuuta 2016

Taapero tivolissaMeidän perhe kävi jo vappuna tivolissa, mutta tuolloin siellä oli melko täyttä. Se oli vain pikainen visiitti, sillä emme jaksaneet jonotella lippuja ja laitteisiin pääsyä, sillä meillä oli muutakin ohjelmaa vappuna. Tivolin alueelle on vapaa sisäänpääsy. Suuntasimme sitten äitienpäivänä uudelleen samaiseen tivoliin. Tivoli Sariola on perinteisesti Kupittaan kentällä joka kevät samoihin aikoihin. Meillä meinasi kyllä melkein tälläkin kertaa jäädä tivoli väliin, kun tuli jo kiire sinne (Taapero oli nukkumassa). Ehdimme lopulta kuitenkin viettää siellä viimeiset puoli tuntia ennen tivolin sulkemista.
Äidit pääsivät äitienpäivän kunniaksi ilmaiseksi maailmanpyörään. Muutoin kertaliput maksoivat 5€/hlö. Myynnissä oli myös päivärannekkeita ja sarjalippuja. Kävimme maailmanpyörässä koko perhe ja ihan mukavasti näkyi maisemia sieltä ylhäältä. 1v7kk taapero ei ainakaan näyttänyt mitenkään pelkäävän siellä. Muissa laitteissa hän ei nyt käynyt, sillä uskon, että niissä olisi vain tullut itku. Ainakin kaupoissa olevissa kolikkolaitteissa on alkanut itkemään tai muutoin halunnut kyydistä pois. Eikä hän muutoinkaan vielä ole niin kiinnostunut, että itse haluaisi niihin mennä. 
Isäntä kävi kuitenkin vielä yhdessä hurjapäälaitteessa. Me vähän vilkutettiin isäpappalle ja kierrettiin muutoin tivolissa katselemassa ja ihmettelemässä. Seuraavan kerran meidän perhe menee luultavasti perinteiseen tapaan Tammisaaren ja/tai Salon markkinoille syksyllä, jossa on mukana myös Tivoli Sariola. Tykkäättekä te käydä tivolissa? Entä minkä ikäisenä teidän lapset ovat tykänneet mennä itse laitteisiin?

Lisätietoja tivolista löydät Tivoli Sariolan kotisivuilta.2 kommenttia:

 1. Onpa kiva tivolitunnelma kuvissa. Pikkutaaperokin oli maailmanpyörässä, mainiota. Siitä on aikaa, kun olen tivolissa käynyt. Taisin olla viimeksi Kööpenhaminan tivolissa jo monta vuotta sitten.
  Kivoja, iloisia kuvia kiitos näistä tunnelmista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli muuten itseasiassa ensimmäinen kerta, kun itse olen maailmanpyörässä. Jälkipolvi pääsi vähän aikaisemmin =)

   Poista

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!