tiistai 3. toukokuuta 2016

Vappupäivää viettämässä


Vappupäivä alkoi meillä hauskasti. Siskoni ja hänen miehensä olivat meillä yötä ja nukkuivat olohuoneessa. Taaperomme heräsi melko aikaisin ja avasi makuuhuoneemme oven, josta näkyi yövieraat nukkumassa olohuoneessamme. 1,5-vuotiaalla oli kyllä niin hyvä ilme ihmetellessään tätä näkyä ja kysyi vielä ihmetellen kovalla äänellä MITÄ? Heräsivät siinä vieraatkin.


Aamupäivä meni nopeasti vieraiden ollessa meillä. Sitten lähdimme perheen kanssa kaupungille. Kävelimme Aurajoen rantoja pitkin ja katselimme vappumeininkiä. Ihmisiä oli paljon liikkeellä. Sää suosi tänä vuonna vappuna. Pysähdyimme välillä kuuntelemaan vappupuheita ja kuuntelemaan musiikkia. 

Kävimme Vähätorilla sijaitsevassa Café Carréssa kahvilla ja syömässä Suomen parhaita leivoksia. Vähätorin ja Aurajoen rannoilla sijaitsevat terassit olivat täynnä ihmisiä nauttimassa upeasta vappusäästä. Jatkoimme matkaamme ja kävelimme Kupittaalle, jossa taapero pääsi leikkipaikalle jaloittelemaan. Päivä vierähti nopeasti ja mukavasti perheen kanssa. 


2 kommenttia:

  1. Ihana, aurinkoinen vappu on ollut teillä! Ja niin tutuissa maisemissa. Aurinko helli meitä vapun juhlijoita.
    Heleää Helatorstaita!

    VastaaPoista

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!