perjantai 8. heinäkuuta 2016

Idyllinen koko perheen kahvila Omena ja KaneliTurun Kuralan Kylämäen keskellä sijaitsee ihana vanha keltainen talo, jossa toimii Kahvila Omena ja Kaneli. Me käydään Kuralassa usein taaperon kanssa ihastelemassa eläimiä, leikkimässä ja katsomassa vanhan ajan elämää. Samalla mahan täytettä saa Kahvila Omena ja Kanelista. Myös pienestä puodista löytyy kotiin viemisiä tai pieniä namskeja.

Parasta tässä kahvilassa on upea vanha maalaisrakennus, joka on sisustettu ajan hengen mukaan. Huoneet ovat siis käytössä kahvilan asiakkaille ja siellä kyllä rentoutuu vanhan ajan havinassa.

Puodin puolelta kuva.

Kahvila Omena ja Kaneli on lapsiystävällinen paikka. Syöttötuoleja on useampia ja aivan kahvilan päädyssä on huone, josta löytyy leikkipaikka. Sieltä löytyy leluja ja piirustustarvikkeita. Arvostan kyllä nykyään niin paljon tällaisia paikkoja, joissa on lapsille tekemistä.Kahvilassa myydään pientä makeaa ja suolaista purtavaa. Lisäksi lounasaikaan on tarjolla päivänkeittoa (8€) lisukkeineen ja kahvilla. Vaihtoehtona on myös maalaissalaattia (5/7€). Taaperolle ostin viimeksi uuniperunan, joka olikin todella iso (2€). Kastike täytevaihtoehtoina on liha, kala ja juusto (3€). Oli ihan maittava ja täyttävä lounas. Taapero keskittyi enemmän leikkipuoleen. Varsinkin, kun tuli pari kaveria vielä leikkimään.Taaperolle parilla eurolla uuniperuna. Täytteitäkin myydään, mutta meillä ei taapero niistä välitä.

Aloitimme jo viime kesänä Kuralan Kylämäessä käymisen, jolloin löysin myös tämän kivan kahvilan. Sen jälkeen alueella ja kahvilassa on tullut käytyä useamman kerran. On se vaan niin kiva paikka (niin lapsille kuin aikuisillekin). Tässä muutama kuva arkistoistani viime kesältä Staffanin vauva-ajoilta.Välillä käydään vain kaffella.

Lounaalla/kahvilla käydään yleensä, kun ollaan vähän kierrelty upeissa vanhan ajan maisemissa. Alueella on kesäisin myös eläimiä, jotka ovat varsinkin lapsiperheiden suosiossa. Mekin ollaan usein käyty eläimiä ihastelemassa. Alueelle on vapaa pääsy ja eläimiä voi mennä katsomaan omien aikataulujen mukaan.

Heillä on myös oma blogi, jonka löydät täältä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!