lauantai 9. heinäkuuta 2016

Kampin lastenhoitohuoneessa


Viime Helsingin kierroksella tuli käytyä ensimmäistä kertaan Helsingin keskustassa sijaitsevan Kauppakeskus Kampin lastenhoitohuoneessa. Se oli mukava yllätys ja viihdyimmekin siellä varmaan lähemmäs tunnin. Taapero oli ollut aika kauan vaunuissa ja paikoillaan autossa, joten pieni leikki välillä teki hyvää. Lastenhoitohuone löytyy kauppakeskus Kampin kolmannesta kerroksesta. Siellä sijaitsee myös kivoja lastenvaateliikkeitä (Kids Avenue, Polarn O. Pyret, Skidi, Name it, Bebes ja Br- lelut). Myös muualta kauppakeskuksesta löytyy lastenliikkeitä. Tällä kertaa mukaamme tarttui vain pari settiä saippuakuplavälineitä.¨
Vaunuille on hyvin tilaa pienessä eteishuoneessa. Hoitohuone oli yleisilmeeltään siisti ja viihtyisä. Takaosasta löytyi vaipanvaihtopisteet, johon mahtuu muutama samaan aikaan. Myös vessoja oli, mutta sinne ei mahdu lastenvaunut mukaan. Paikasta löytyy mikro ruokien lämmitykseen. Taapero söikin täällä vähän välipalaa ennen kuin jatkoimme Helsingin kierrostamme kohti leikkipuistoa. Hoitohuoneessa leikit sujuivat seinässä olevalla leikkijunalla, keinuvilla tuoleilla ja juosten paria porrasta ylös alas sekä muiden lapsien puuhia katsellen.

Hieman pienempi, mutta kiva lastenhoitohuone löytyy myös kauppakeskus Forumista ihanissa muumikuoseissa ja myös Stockmannilla on ihan hyvä lastenhoitohuone. Näiden lisäksi ollaan käyty vain Itäkeskuksessa, kauppakeskus Kluuvissa ja Café Köketissä sekä Helsingin Kaupunginmuseosta (ilmainen), joista löytyy vaipanvaihtopisteet. Kaverini myös vinkkasi, että Mini at Tikau liikkeessä (Korkeavuorenkatu 9) on käytettävissä kiva lastenhoitohuone. Täytynee siellä joskus käydä kurkkaamassa.

Onko teillä jotain hyviä vinkkejä lastenhoitohuoneisiin Helsingissä? Varsinkin sellaisia joissa olisi myös leikkitila tai muuten voisi hieman ehkä viettää aikaakin? Ihan perusvessassa, kun ei oikein tee mieli leikkiä :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos, kun piristät päivääni kommentillasi!